Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 16. juni 2011

Pinsekos

Noen bilder fra pinsen er på sin plass, for Søstrene Suse koste seg sånn, både sammen og hver for seg.

Taran kunne fjase hele lørdagen, mens jeg var på jobb og leverte posten. Da kvelden kom, var jeg på sommerfest med mange radio-venner. Vi satt i en sjarmstygg bakgård med øl, grillmat og hjemmelagede partytelt, og snakket om det fine året vi legger bak oss. Jeg gleder meg allerede til å se alle sammen igjen etter sommeren!


Søndag morgen sto vi begge grytidlig opp for å kjøpe billetter til midnattspremiere på den kommende og aller siste Harry Potter-filmen. Taran skal ikke en gang være med, men stilte opp likevel. Min heltinne! Heldigvis skinte solen!


Etterhvert ble Taran avløst av kjæresten min, Jonasflotte (som heller ikke skal være med på premieren - jeg omgir meg med helt makeløse mennesker!). Vi belønnet oss selv med sjokomuffins i solen når billettene var i boks.


Når søndag morgen ble til søndag ettermiddag, møtte jeg en klemmeklar gjeng i sentrum. Det var Free Hug Day! Vi var rundt 50 stykker med plakater og smil som delte ut klemmer til alle som ville ha. Super søndagsaktivtet!


Etter ute-middag var det tid for hjemme-fest. Ikke hos meg, altså, men hos Frøken Alming. Kos i kveldssol.


Jeg smakte på absinth. Jeg hadde ventet at det skulle være grusomt, men det viste seg å være skikkelig godt. Lakriiis!


Så kom mandagen, som underlig nok var en slags helgedag, den også, og da satt Søstrene Suse på takterrassen i noen timer. Herlig! Med kjeks, nyeste Nemi og solhatt med Mikke på - da har jeg det bra.


Mandagskvelden tilbragte jeg i selskap med to søtnoser, Ine og Maren. Vi var hos sistnevnte, omgitt av pastellfarger og prikker, og spiste dødsgode muffins og dejlig sjokolade, drakk kirsebærte og så Tangled. Optimalt.


Er det rart man blir forvirret når helgen varer ekstra lenge og er ekstra full av fine ting? Jeg er i ferd med å miste tidsfølelsen totalt, men det er litt av sjarmen når man har sommerferie! Om noen spør meg hvilken dag det er, kan jeg gjøre som keiser Kuzko og si "vet ikke, bryr meg ikke" og nesten mene det.

Håper alle hadde en flott pinsehelg og at alle får en fin ..torsdag?

10 kommentarer:

  1. Hihi, så koselig helg! Hørtes kjempeflott ut :D

    Super torsdag (hehe) til deg og fine Synne!

    SvarSlett
  2. Virkelig optimalt, på alle måter! Og du kan komme på besøk hos meg nårsomhelst, søta <3

    SvarSlett
  3. Høres ut som du har hatt en super helg! deilig når det er sånn:-D

    SvarSlett
  4. Ååh, pinsekos! Var skikkelig fint med ekstra langhelg, spesielt med penvær! <3

    SvarSlett
  5. ååh. Harry Potter. Dør nesten av at jeg gleder meg for mye til filmen. Det blir awsomeness!!!!!!!!! fine bilder, fine.

    SvarSlett
  6. jeg ser det er ikke lei, det er veldig myke!!; en annen fin musik som jeg horer :(michael greilsamer "je t'emmène au vent.."yalla boi" .. et "toi" c'est a comprendre comme:"EL..." D" it was today private tid joke.good week .bruno

    SvarSlett
  7. Liker at du har fått med den FINE brødboksen min på absinthbildet ditt. Vi satte stor pris på at dere bidro for å få tømt barskapet:)

    SvarSlett
  8. ååå. det er ikke så viktig for meg å være på premieren, men gleder meg så sykt til siste film!!

    SvarSlett
  9. Så fin Pinsehelg! :)
    Jeg håper du har funnet deg noen å dra på premiere med! Jeg var på premieren til den forrige i Oslo, og det var så gøy. Skikkelig fin opplevelse når man er blodfan, for det er alle andre som sitter i salen også :)

    SvarSlett
  10. Vi koste oss, og jeg håper dere kan si det samme! Så morsomt at vi er flere som gleder oss til filmen, forresten!

    Marie: Haha, gleden var på vår side, og jeg syntes brødboksen var skikkelig søt! Grønn er min favorittfarge!

    Josefine: Vi er fire stykker, og vi har vært på de fleste av Potter-premierene, og det er like gøy hver gang"

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!