Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 15. juni 2011

Fine Taran-ting

Jeg bruker ikke sminke til daglig. Det har jeg aldri gjort. Det føles ikke riktig, det fungerer ikke for meg, og ansiktet mitt får vanligvis være i fred. Jeg tar mascara på kanskje en gang i måneden, og har én knallrød leppestift som får lufte seg omtrent like ofte. Jeg bruker god ansiktskrem og vippetang hver dag, og har gjerne en lipgloss liggende i vesken, og etter å ha valgt ut dagens parfyme (med utgangspunkt i antrekk og stemning), så er jeg klar for å møte verden.

Taran bruker sminke. Det har hun gjort lenge. Hun har en masse søtt og spennende som jeg ikke vet hva er. Jeg synes hun er så pen, og mener at hun slett ikke trenger å påføre noe som helst, men jeg liker å snike litt når hun rydder i sminkeskuffen. Den er full av sånt som produsentene har gjort noe ekstra ut av. Her er noen eksempler:Selv om man ikke selv sminker seg, så betyr det ikke at man ikke kan beundre selve sminken!

6 kommentarer:

 1. Dere er fine søstre både med og uten sminke <3

  SvarSlett
 2. sluttet selv med sminke for litt over et år siden. så deilig å ikke lengre tenke at jeg må ta på mascara før jeg går ut..

  SvarSlett
 3. Er så veldig enig med deg, Synne! Sminke i seg selv kan være ganske fascinerende (i hvert fall for en som ikke bruker så veldig mye sminke selv), og den kan absolutt beundres estetisk:)

  SvarSlett
 4. Eg brukar ikkje masse sminke, men eg merkar at eg ofte vert facinert av kreative innpakningar! Det finnes så masse fint! Eg har for eksempel eit pudder forma som ei LP-plate :)

  SvarSlett
 5. Ganske so avslappande utan sminke, eigentleg. Då kan ein ha ansiktet i henda medan ein tenkjer, utan at ein blit tilgrisa.

  Men ja, det kan vere ganske so rart og artigt å sjå på sminke i seg sjølv.

  SvarSlett
 6. Så morsomt at mange av dere tenker litt på samme måte!

  Maren: DU er fin!

  tinekatrine: Så interessant, det må være en viss frihetsfølelse i å gå fra å bruke sminke til ikke å gjøre det lenger. Tøft!

  Linda Terese: Kanskje typisk at man lar seg fascinere av ting man ikke selv har så mye erfaring med?

  Johanne: Åh, så kult med LP-innpakning!

  Regnboge: Haha, det er sant, tenking er enklere uten sminke!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!