Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 27. januar 2011

Rosa vår i januar

Våren har kommet til leiligheten vår, samme hva gradestokken sier! Det er nemlig frisk rosa som gjelder her for tiden, og selv om kalenderen fortsatt viser januar, er den også rosa.


Vi har god tilgang til fine stearinlys, ettersom hele familien på et eller annet tidspunkt har jobbet på Løiten Brænderi, hvor eventyrlandet Løiten Lys ligger. Nå har vi rosa lotus-lys og rosa ranunkler hos oss. På rosa tekstiler, selvfølgelig.


Telysholdere kan også være så mangt, som en skål med rosa glassperler og blomster. Serviettene har Moods of Norway-preg.


På kjøkkenet et det rosa ruter på håndklærne, og enten man vil ha te eller kaffe, har vi hjelpemidler i ulike nyanser av rosa.


På kjøkkenet bor også en dragefrukt! Veldig rosa og ganske god!


Sist, men ikke minst: Primulaer. Rosa, de også, så klart.


Ha en fin torsdag! Think pink!

3 kommentarer:

  1. Jeg elsker det alt sammen, rosa er så fint! Ønsker deg en like fin torsdag, fine Synne :)

    SvarSlett
  2. Dragefrukt. Hvordan smaker det? Og hvordan spiser man det? Har alltid hatt lyst til å kjøpe, men feiger ut hver gang. :)

    SvarSlett
  3. Dragefrukten er søtere ann hva utsiden skulle tilsi! Den smaker litt som lichi, synes jeg. Men den minner også om kiwi på grunn av mengdene av små svarte frø, og fordi det greieste ofte er å dele den i to og spise med skje. Gi den et forsøk, det er en festlig frukt!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!