Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 7. september 2011

Sånt man kan unne seg

Lange dager og dårlig vær kan være litt demotiverende i lengden. Nå når høsten har kommet med tidlige morgener og sene møter, for ikke å snakke om høy paraplyfaktor, så er hverdagskosen veldig viktig!

Her er noen ting jeg setter ekstra stor pris på for tiden.

- Rolige kvelder i mitt eget selskap med mange tekopper og telys og sjokoladebiter.

- Et nytt lommespeil med frisk farge og fint mønster.


- Et vinglass til middagen.

- En tur innom lagersalget til Tronsmo, som resulterte i to bøker til andre og fire bøker til meg selv. Åhåhå.


- Store klemmer fra venner og kolleger. Og fra Taran, så klart.

- En topp med et budskap som for alltid vil være forbundet med denne sommeren, og som jeg kan bære med stolthet.


- Morsom og uforutsigbar morgenradio som får en ut av sengen med et smil.

- Mørk sjokoladekjeks og kald melk.


- Hemmelig bursdagsgavehandling.

- Å vaske sånne klær som hører sammen, for eksempel stripetopper. Systematikeren i meg fryder seg ved synet.


- Flerstemt allsang på nattbussen hjem.

- Varm sjokolade som er laget fra bunnen og tilsatt kanel, og som nesten forsvinner helt før man rekker å ta bilde.


- En spontan Sopranos-episode i selskap med kjæresten som avslutning på mandagskvelden.

- Sushimiddag.


- Ny og nerdete skrivebordsbakgrunn på datamaskinen på jobb.

- Innkjøp av en bærfarget og diskret leppestift som føles lett og inneholder litt skimmer. Jeg er klar for fest og høst!


- Det nye nummeret av Cosmopolitan UK. Guilty pleasure!

- Frokost med ferskt rugbrød og hjemmelaget tunfisksalat.


Noen ting koster ikke en krone, andre er mest aktuelle om man har litt penger tilgjengelig. KOS er fellesnevneren!

Din tur igjen: Hva unner du deg for tiden?

18 kommentarer:

 1. I dag fikk jeg en Marimekko-paraply i gave av mamma, og det passer jo veldig fint med det været vi har om dagen. Også kjøpte jeg en fin leppestift på vei hjem, en sånn som jeg kan bruke hver dag for å føle meg litt fin. Ellers må jeg spise litt sjokolade hver dag, og masse, masse norske epler.

  SvarSlett
 2. Så masse kos! Jeg unner meg kvelder i egen selskap uten andre planer enn te og film og bok. Skikkelig deilig, og nødvendig for å holde energien oppe. Også er jeg så veldig enig i systematikerSynne, jeg ELSKER også å vaske klær som passer sammen, hihi.

  SvarSlett
 3. Her var det mykje fint! Eg unnar meg ein tur på kino, og litt ekstra søvn på mørke morgonar. Og så har eg unna meg ein ny fisk i fiskebolla!

  SvarSlett
 4. Fine saker Synne...
  Jeg vant en turnering i regi av Vectura på mandag, og fikk varmende premier. Et offwhite ullpledd fra Røros, en VSOP og en Ripasso vil gi mange hyggelige kvelder utover høsten.
  At det nå er spådd to dager med sol gir meg også stor glede, og tanken på at vi skal på tur i oktober, at vi skal på Di Derre-konsert og at det snart er Høstutstilling.

  SvarSlett
 5. Så fint :)
  Akkurat nå unner jeg meg masse te, aviser om morgningen, trening, Jane Austen, Nemi, hjemmelaget middag hver dag sammen med Amund, kjøpe billetter til Jarle Bernhoft konsert, og en Lisbeth Dalh paraply som er veldig kjekk å ha! :)

  SvarSlett
 6. Åh. Finfinfinfin liste! Jeg sitter her med feber som jeg har bestemt at skal gå over innen i morra tidlig, og tror f.eks. at noen Dots-kjeks kommer til å hjelpe veldig på det, altså. Og ellers unner jeg meg mer enn gjerne en kopp kakao med chili i, deilig kokosjoghurt, noen timer i joggebukse, litt tanketom TV, noen kjærestekyss, konsertbilletter, friske roser og god middag (selv om jeg ikke vet hva dagens blir riktig enda).

  SvarSlett
 7. Den kakaoen høres SÅ utrolig god ut! Og noen alenekvelder er skikkelig deilig!!

  SvarSlett
 8. jeg unner meg å gjøre INGENTING og bare slappe helt av. dropper viktige saker og slikt, drøyer ting til siste liten.

  SvarSlett
 9. Så mange fine! Spesielt det nye lommespeilet..! Det ser knallfint ut!! Jeg venter fortsatt på lån/stipend, men når det endelig kommer blir det nok et par koselige og fine goder på denne frøkna også:)

  SvarSlett
 10. Mye fint på den listen:) I det siste har jeg unnet meg litt varm kaffe (sånn fra nescafe med sjokolade) .. En epiode av favorittserien min (Bones) før jeg legger meg om kvelden:)

  //Takk! God helg til deg også!
  Skal skrive et innlegg om filmen:)

  SvarSlett
 11. Jeg unner meg stille stund med Indian Chai te (den paa pose)med melko og sukker om kvelden. Noen ganger ogsaa et glass vin, etter godt over 1 aar uten denslags. Og denne uken kjöpte jeg meg roser. Pröver aa spare litt om dagen, har jo kjöpt leilighet og den kostet jo mer enn en tier, men i dag tror jeg jeg og Ava skal paa café:) ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Hei du!
  Må bare si at Sushi er noe av det beste man kan unnne seg. Det er en god ting, og noe jeg har spist mye av den siste uken når komfyren ikke hadde kommet ennå.

  Ønsker deg en super helg! Hils Taran

  SvarSlett
 13. Så flinke dere er til å kose dere! Jeg blir glad av å lese gjennom kommentarene deres, og kan plukke med meg gode idéer herfra neste gang jeg føler for å unne meg noe fint. Tusen takk! God helg til dere også!

  SvarSlett
 14. Haha, du er så søt og morsom, elsker at du vasker stripetoppene sammen. Selv pleier jeg å sortere klærne ut fra farge når jeg henger dem opp, slik at det ser pent ut: alt lyselilla er pent ved siden av alt det lyseblå, som i sin tur henger pent ved siden av rosa. Hvor har du kjøpt t-skjorten forresten? Jeg vil også ha!

  SvarSlett
 15. Karoline: Ooh, oppheng med fargesortering skal jeg prøve! Jeg fant t-skjorten ved en tilfeldighet, den hang på et stativ utenfor en butikk jeg ikke engang visste om, i Youngs gate ned mot Storgata!

  SvarSlett
 16. Såååååå fint!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!