Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

tirsdag 30. november 2010

Velkommen, desember!

Søstrene Suse er klare for førjulstiden. Leiligheten er julepyntet, slik seg hør og bør når advent er offisielt i gang og desember er rett rundt hjørnet, og dessuten godt oppvarmet! Gradestokken viser nå -7,9 grader, det synes jeg er finfin vintertemperatur her i Oslo! Solen skinner fra skyfri himmel, og det glitrer i snøen på bakken, og jeg brenner kongerøkelse, drikker te og spiser pepperkaker mens jeg jobber med årets siste fransk-innlevering. Stort bedre kan man ikke ha det, eksamenstiden tatt i betraktning!

Her er noen julete smakebiter fra leiligheten:


Kongerøkelsen setter stemningen.


Kakeboks, god sennep og mandariner gjør kjøkkenbenken julete.


Vi har ikke plass til noe ordentlig juletre, så vi har et jalla mini-eksemplar, samt en veldig liten og veldig skjeggete nisse som passer på.


Årets julekalender er et godt eksempel på hvordan foreldrene våre gjerne overgår seg selv. Én pakke for hver dag, lurer på hva som venter! Det er et svare strev å holde Taran unna, hun skal absolutt klemme og riste på alt. Skjerp deg, lillesøster!


Adventsstaken er ikke egentlig en adventsstake, men den er fin!


Kattene har fått julesløyfer, og sofa-sengen har fått innslag av rødt.


Vi har ingen julestjerne hengende i vinduet, vi har hjerter og stjerner og annet fint, og i en av vinduskarmene har vi snøkrystaller som lyser opp mørke vintermorgener. Det er så fint å stå opp og rusle ut for å sette på kaffen i lyset fra disse!

I morgen smeller det, da er desember et faktum, og da lar jeg julegleden slippe løs for alvor. Det betyr blant annet mengder av julemusikk og kanelstang i kaffen. Åh, som jeg ELSKER julen!

3 kommentarer:

  1. Kakebokser må være det beste med jula

    SvarSlett
  2. Haha, ja! Kakebokser er noe av det koseligste som finnes!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!