Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 20. mai 2010

Vår og varme

Aaah, de siste dagene har vært så fine. Her i Oslo har det vært rundt tjue grader, og nå kommer sommerfølelsen snikende. Bare legger, iskaffe og gelato i solveggen? Ja, takk!

Denne smaken på sommeren har gjort meg enda mer klar for ferie enn jeg var før helga. Jeg gleder meg sånn! Om to uker er jeg fri som fuglen, i alle fall for en stund. I stedet for å stå opp, finne frem pensumbøkene og studere flittig, skal jeg stå opp, pakke picnic-kurven og begi meg til nærmeste park. Slik vil jeg at sommeren skal være:
Picnic in the ParkPicnic in the Park, a Polyvore set by SynnebollenInntil videre er det fransk og medievitenskap som gjelder, men i sommer blir det parkliv i stedet for pensum.

Bare to uker igjen til ferien!

3 kommentarer:

 1. Føler is og grill mangler på bildet ditt :p

  SvarSlett
 2. Er så enig, så enig, Synne! Her har ungene badet på verandaen i kveld før tordenbygene satte en effektiv stopper på badinga...hahaha... Kan vi lukke døra, mamma, sa Elias på seks..han var nemlig litt redd... med med 23 grader ute ble døra stående åpen! Jeg elsker denne årstida!!!!! Ha en fin kveld vennen. Kommer forresten til Oslo 7-9 juni på nettkurs. Klar for en øl da?? Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Jakob: Både grilling og is hører definitivt med! Burde hatt en bok på bildet også, egentlig... Det er så mye å glede seg til!

  Kristin: Høres herlig ut! Jeg skal være i byen i sommer, og er og veldig med på en øl når du skal innover i juni!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!