Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

søndag 23. mai 2010

Jack og jeg

Jeg har en venn som heter Jack. Han er god å ha ved eksamenstider, for han hjelper meg med lesingen, og synes alltid det er en god idé å finne frem bøkene. Også når det er varmt ute og sola skinner og det er søndag. Selvdisiplin!

Slik ser Jack ut:


Litt grønn te, og kanskje noen sjokoladebiter ved siden av, gjør alt så mye enklere. Hvis du trenger et hint, må du se den fantastiske filmen The Nightmare Before Christmas.

I går var jeg på jobb og på utendørskonsert i det fine været. I uka som kommer skal jeg pusse på fransk-kunnskapene før skoleeksamenen på fredag, samt skaffe meg oversikt over medievitenskap-pensumet før jeg får utlevert hjemmeeksamenen mandagen etter. Det går slag-i-slag nå mot slutten, men det blir digg å få fri.

Jack støtter meg hele veien.

4 kommentarer:

 1. Sku ønske jeg også hadde en jack.. men jeg har lommespeil! Hah..

  SvarSlett
 2. Jeg har Lille My, Mummi og Snusmumrikken som støttespillere :) Åh, tenk når vi er ferdig, Synne! Blir du med å ligge i en park hele dagen med bok, smoothie, kaffe, jordbær, sjokkis og farris?

  SvarSlett
 3. May Ona: Jeg er stadig misunnelig på lommespeilet ditt...

  Ine: Jeg er max med! Farrisen kan du drekke sjøl, men med det andre kan jeg hjelpe til! Gleder meg!

  SvarSlett
 4. Hahaha, I LOVE it! Jeg har en Jack jeg og...Men han heter ikke Jack. Bare "den-brune-fine-starbucks-koppen-min." Digger deg!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!