Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 9. juli 2010

Hello Trondheim!

De to snuppene som er ansatt på Østerdalen hotell i sommer bestemte seg for å reise til eksotiske Trondheim for å gjøre seg fete. De pakket med seg det fineste de eier og satte seg i bilen Tirsdag morgen. Turen varte og rakk, vi kjørte og kjørte. Turen tok omkring 5 timer, siden jentene måtte stoppe på alle bensinstasjoner for å spørre hvor langt til var igjen til Trondheim..

Når de endelig kom frem til Trondheim var de tørste og utsultet.. De møtte en venn, Markus og en venn av han igjen Anders. De satte seg i skyggen på Solsiden, drakk Dahls Øl og spiste en deilig lunsj.

Resten av dagen gikk til shopping og forberedelser til kveldens aktiviteter. De skulle selvfølgelig spille det utfordrende spillet Beer Pong. Store mengder øl måtte kjøpes og bæres tilbake til Markus sin leilighet. Når ølen var i hus kunne man bare begynne å spille!

Brisen ungdom gikk deretter ut å spiste en bedre middag, brisen ungdom gikk deretter tilbake til leiligheten og spilte mer Beer Pong. Resten av kvelden var ungdommen egentlig bare hjemme, hørte på god musikk, spilte diverse drikkeleker og koste seg skikkelig.

Onsdagen kom og jentene måtte sette seg i bilen igjen. Turen hjem var minst like lang.. Sliten ungdom tok det rolig over fjellene og var alle enige om at det hadde vært en fin tur.

Vi ønsker dere en fin helg!

Kate og Taran

1 kommentar:

Alltid koselig med kommentarer!