Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 8. juli 2010

Gøy på landet

Jeg blir mer og mer glad i Oslo. Likevel er det godt med noen turer til roligere strøk, der bilstøyen erstattes av fuglesang og utsikten består av grantrær i stedet for fotgjengerfelt. To og en halv time nord for Oslo ligger lille Rena, og er du villig til å holde ut med myggen, er det et fint sted for et avslappende avbrekk.

Foreldrene våre driver et hotell på Rena, Østerdalen hotell, og i den forbindelse blir det noen turer nordover. Dessuten ligger Sorknes golfklubb, med en av landets flotteste og frodigste baner, i gangavstand fra nevnte hotell. Hele familien vår spiller golf og er medlemmer på Sorknes, så det er selvfølgelig nok en god grunn til å reise til Østerdalen. I sommer har Taran bodd og jobbet på hotellet i mange uker i strekk, mens jeg har nøyd meg med noen helgeturer med jevne mellomrom.

25. og 26. juni arrangerte Sorknes golfklubb Veneto Tour, årets morsomste golfturnering. Veneto er en region i Italia, som blant annet Venezia inngår i, og som har mye å by på. En gruppe italienere tok turen til Sorknes for å gi oss et innblikk i maten og vinen denne regionen er opphav til, og alle bord bungnet av ost, skinke og andre lokale spesialiteter. Jeg spiser ikke rødt kjøtt, men jeg spiser i høyeste grad ost, og jeg storkoste meg. Alle turneringsdeltakere fikk dessuten utdelt et digert vinglass som kunne fylles opp et ukjent antall ganger - den ene flasken etter den andre ble åpnet og nytt. Om kvelden kunne hotellet friste med italiensk buffet og åpen akevitt-bar. Alt det gode var vel fortjent etter to lange dager på banen, særlig med tanke på at fredagens runde nesten regnet og haglet bort. Alt i alt ble det en fantastisk festlig helg, og vi gleder oss allerede til neste år!

Synne og Jonas, som var caddy for anledningen, med store vinglass og store smil

Et verdig måltid for en sliten golfer

Sist helg ble Suse-søstrenes morfar åtti år gammel, og det ble feiret med stort kalas. Hvor, spør du? På hotellet på Rena, så klart! Det har vist seg veldig praktisk å ha et helt hotell tilgjengelig ved slike anledninger. Hyggelige lokaler, dødsgod mat og overnattingsmuligheter for alle, det er et godt utgangspunkt for et åttiårslag! Vi gledet oss over hyggelige gjensyn, morsomme taler og live musikk (det sistenevnte var det jubilanten selv som sto for), og fikk nok en fin helg på hotellet.

Om du trenger noen dager for å hente deg inn, om du spiller golf eller om du bare er veldig sulten: Søstrene Suse sverger til Rena!

2 kommentarer:

  1. Åh, Synne- den tallerkenen fristet nå altså- og et stoooort glass vin!!! Hotellet høres supert ut- har aldri vært der, men da vet jeg jo hvor jeg bør overnatte om jeg er på de kantene!!!! Ha en fin fin torsdagskveld! Digger bloggen din- du skriver så levende og morsomt! Klem igjen

    SvarSlett
  2. Så hyggelig at du liker bloggen, Kristin! Jeg er overbevist om at du ville likt maten også, haha. God helg og stor klem til deg!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!