Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 21. mars 2011

Vårsol og vanter

Jeg er vanligvis ikke mer sliten etter helgen enn før helgen, men slik er det nå. Rart hvordan man kan ha litt vondt i absolutt hele kroppen på én gang, bare fordi man har vært på hyttetur! Det er verdt det, da, hver eneste gang.

Jeg er supertrøtt, men smiler likevel. Solen skinner, og isen og snøen smelter stadig fortere, og det er varmt nok utendørs til at jeg kan sitte med vinduet åpent. Jeg startet dagen med en inspirerende franskforelesning, og snart skal jeg ut og spise middag, og dessuten kom jeg hjem til post i går!


Jeg følger NSB på Twitter, for jeg synes det er interessant å lese om oppdateringer og vite hvorvidt togene er i rute. Stort sett har de gode tall å vise til, men det toppet seg 21. desember med følgende tweet: "Vi takker for følget i dag. For øyeblikket er 116 av 100 tog i rute." Imponerende!

På fredag kunngjorde NSB at de 20 første følgerne som sendte dem navn og adresse i en direktemelding, skulle få et par vanter. Jeg tenkte "hvorfor ikke, det er jo verdt et forsøk", sendte dem noen ord og satte kursen mot Nordmarka. Da jeg kom hjem i går, lå det et par svarte vanter og et hyggelig brev i den lilla pakken i postkassen.


NSB-vantene har spesielle fingertupper som gjør at de kan brukes på touch screens. Det funker faktisk, og er skikkelig praktisk! I brevet står det blant annet: "Vi håper selvfølgelig at du slipper å bruke disse på grunn av togforsinkelser, men skulle det skje vil du i hvert fall være varm på fingrene når du twitrer om forsinkelsen." Haha!

Jeg synes det er oppløftende å se at selv store bedrifter som får mange tilbakemeldinger (og kanskje flest av den negative sorten) følger med i tiden, forholder seg til kundene sine på et personlig plan og har selvironi. Smil og klapp på skulderen til NSB. Jeg går våren i møte med nye vanter. Takk!

Som om jeg ikke var glad i toget fra før!

10 kommentarer:

 1. Hoho, herlig! Og så fint å lese at de har litt selvironi, også. :)

  SvarSlett
 2. Så bra! Herlig med litt selvironi

  SvarSlett
 3. Så morsomt! Har klagd litt på NSB opp gjennom årene jeg også, så fint å vite at de er klar over sine egne feil :) Morsomt ^^

  SvarSlett
 4. Haha, fantastisk! Nå har jeg til og med lest det høyt for mannen. :D

  (Og så morsomt liten bloggverden er: Hei Beate!)

  SvarSlett
 5. Haha! Så utrolig kult! Humor <3

  SvarSlett
 6. Dette er jo et nytt kjempemarked:
  Med skihansker for touch-screen kan du å twitre i skiheisen uten å fryse på henda, har du polvotter for touch-screen kan du følge Facebook da du ligger i snøhule, og med boksehansker for touch-screen kan du ringe mor fra i-pode'en i det du treffer canvasen. Genialt!
  ramtog

  SvarSlett
 7. Ramtog (morsom baklengsmaskering): Haha, du har funnet en nisje!

  SvarSlett
 8. Haha, dette var virkelig artig. Har ikke sett slike hansker tidligere men har irritert meg at vanlige hansker ikke fungerer.

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!