Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

lørdag 12. mars 2011

Fuglebur og bølger

Det er midt mellom lørdag ettermiddag og lørdag kveld, og jeg har gått med lørdagsposten i solskinnet. Taran og jeg har dessuten sett to episoder Gilmore Girls, og nå har hun sovnet foran TV'en. Snart blir det risengrynsgrøt, som seg hør og bør på denne dagen, og i kveld skal jeg se en sær film.

Jeg vil bare tipse om en utstiling som åpner om en uke. Den ser søt og jentete og drømmende ut!


Fuglebur og flagrende kjoler, kombinert med konfetti? Jeg er med!

Utstillingen Everything That Was, Still Is åpner på Bymuseet 19. mars. Den består av bilder og installasjoner laget av Gro Mukte Holter, som jeg ikke kjenner til fra før, men som jeg nå er blitt veldig nysgjerrig på. Tror det er gratis inngang og allting, og utstillingen står frem til 29. mai. Jeg gleder meg!

Når vi først er inne på kunst: Jeg har funnet ut at det går an å ha et bilde på hjernen. Jeg ser for meg Hokusais The Great Wave of Kanagawa ganske konstant. Et nydelig, men grusomt motiv, som nå er så altfor aktuelt.


I den store sammenhengen er vi ganske små. Men i den lille sammenhengen er det ganske fint å ha store mengder te og sjokolade tilgjengelig. God lørdagskveld!

10 kommentarer:

 1. Hurra, der er det fine bildet igjen! Jeg skal også ta turen dit har jeg tenkt, og hvem vet, tenk om det blir et innslag av det også?:)

  Kos deg med te og sjokolade og verdens beste tv-serie. Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 2. Aaaaaah! Bymuseet står på listen over ting jeg har lyst til å dra med mamma til på lørdag, så det passer jo utmerket! Fine tipset :D

  SvarSlett
 3. Maren: Hvis resten av utstillingen er like fin, er den helt sikkert verdig et innslag! Blir spennende å sjekke den ut etterhvert!

  Ingrid: For et fint sammentreff! Jeg tror denne utstillingen har mye mamma-potensiale!

  SvarSlett
 4. Åh, det ser helt nydelig ut! Jeg får sjekke om utstillingen tar turen innom Bergen en gang :)Og hurra for visuell hukommelse!

  /Ja, det er helt fantastisk med naturen her! Men det bor egentlig ganske mange mennesker her, sånn rett opp bakken rundt huset vårt er det rimelig tett bebyggelse. Vi var bare veldig asosiale når vi kjøpte tomten, I guess :P

  SvarSlett
 5. For en utrolig herlig blogg dere har! Elsker konseptet deres med søsterblogg! :D

  Sv: Ja, søndagstur, det er flotte greier!

  Fortsatt god helg til dere også :)

  SvarSlett
 6. Anna: Kanskje kommer den til Bergen etterhvert! Det er forresten fint å ha muligheten til å være både landlig og urban om man vil!

  Lykkestredet: Tusen takk, så hyggelig å høre! Velkommen tilbake!

  SvarSlett
 7. Velkommen på åpning på lørdag 19. mars kl. 14. Det blir åpning med kunsthistoriker Tommy Sørbø og musikkinnslag med saksofonist Rolf-Erik Nystrøm. Det blir også forfriskninger.

  Ta gjerne med mamma.

  Mer info om kunstneren: http://www.galleri-groholter.com/

  Følg oss forresten gjerne på Facebook, til høsten kommer en utstilling med navnet “Vakre bord”, der forskjellige kunstnere dekker bord (i vid forstand) på Frogner Hovedgård. Den utstillingen tror jeg vil passe fin-fint for dere.

  www.facebook.com/Oslomuseum

  SvarSlett
 8. Oskar: Oi, haha, takk for oppmerksomheten og for tipsene!

  SvarSlett
 9. Hei, så hyggelig at dere har omtalt utstillingen min her på bloggen deres! Takk:)
  Besøk gjerne min inspirasjons blogg http://muktamagic.blogspot.com/ der det ligger bilder fra utstillingen og ellers alle mulige ting jeg blir inspirert av.

  god helg til dere

  hilsen Gro

  SvarSlett
 10. Gro: Skulle bare mangle! Så morsomt at du kom innom oss. Takk for besøk og bloggtips!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!