Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 4. august 2010

Heeei bloggen!

Sommeren har vært på besøk i dag, skinnende sol og liv i tigerstaden. Jeg har fått noen ekstra fregner på nesa og nå har jeg satt meg godt til rette i putesengen og blir nok her resten av kvelden.

Jeg startet dagen med fire timer i sola oppe på takterrassen. En termos med kaffe og etter noen timer hadde jeg leste ut Slangebæreren av Unni Lindell. Det var spenning, hun lurte meg trill rundt og den anbefales på det sterkeste!
Mari og jeg benyttet oss av ettermiddags solen i parken og spiste Pad Thai, (risnudler med grønnsaker, kylling og peanøtter) Fantastisk!

I helgen var Rustad slekta på den årlige fisketuren. Finnskogen mottok oss med åpne armer som alltid. Vi var ca 20 stk og ca 20 millioner mygg. Det var god mat, godt humør, kanopadling, bål, pølser, fisk og gamle røverhistorier. Vi var heldige med været, bare noen få regnskurer. Til alles informasjon fikk jeg to STORE fisk i år og er særdeles fornøyd med årets fangst.

Jeg er vel ikke skapt for å leve i naturen og hadde nok ikke overlevd lenge uten blant annet elektrisitet.. Men jeg må si at en helg i året gjør meg godt. Takket være de som kan tenne bål og de som orker å tre på mark på fiskekroken fikk vi mat i år også!

Ellers er alt bra i Heimdalsgata 9. I dag har jeg brukt fire timer i bøtta og har den reneste leiligheten på hele Grünerløkka!

Nå syns jeg Synnebollen snart kan komme hjem.

Ha en fortsatt fin uke!

2 kommentarer:

  1. Det var kjempekoselig å komme hjem, Taran! Skulle gjerne vært med på årets tur til Finnskogen. For noen fiske-ferdigheter du har!

    SvarSlett
  2. Ser ut som en ordentlig tur det der, med fisk! Beste sort!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!