Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 13. august 2010

Hjemmeseier

Jeg er egentlig ikke så glad i utrykket "borte bra, men hjemme best", fordi jeg er så veldig glad i å være borte. Likevel er det fryktelig godt å være hjemme etter tre travle uker på tur. Først tilbragte jeg altså to uker i Beijing med Radio Nova, studentradioen her i Oslo, og så og opplevde og smakte på og tok opp utrolig mye spennende. Med meg hjem hadde jeg ekstremt mange gode minner, noen små souvenirer (og én stor, som dere snart skal få se) og masser av godt stoff som skal bli reportasjer utover høsten. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne å fortelle, så jeg velger ikke å begynne i det hele tatt.
Kina var et eventyr!

Nanluoguxiang, Beijing

Etter én dag hjemme, med klesvask og ompakking på kort tid og nøyt nivå, gikk turen til London med kjæresten min. Vi har tilbragt fire flotte dager i denne fantastiske byen jeg aldri går lei. Været var stort sett fint, og vi fikk utrolig mye ut av tiden. Vi gjorde liksom ALT, både de tingene man gjøre når man er i London (som å rusle rundt i Hyde Park, Soho og Covent Garden og besøke Harrod's), de man bør gjøre (som å kjøpe fudge på Hamley's, se Big Ben og drikke afternoon tea), de man kan gjøre (som å ta bilder av røde telefonkiosker, spise fish&chips og reise ut til Greenwich) og til og med et par av tingene jeg ikke engang tenkte tanken på å gjøre før vi var midt oppi dem. En begivenhetsrik, overraskende og veldig fin tur.

Portobello Road, London

Jeg blir nesten tummelumsk ved tanken på alt det fine jeg har opplevd i løpet av de siste tre ukene.
Hvor heldig går det an å være?

I dag har jeg gjort koselige fredagsting, som å drikke formiddagskaffe med gode venninner og spise pannekaker og se på serie sammen med Taran. I kveld blir det kino - endelig skal jeg få sett Inception, sommerens store actioneventyr. I morgen skal jeg gå med post igjen, og på søndag står flere fine og avslappende ting på planen. Til uka braker det løs med studiestart på UiO og sendestart på Radio Nova. Akkurat nå kjennes det litt overveldende, men så snart jeg har fått reisene og alle inntrykkene litt på avstand, er jeg mer enn klar for nye utfordringer.

God helg, alle sammen!

1 kommentar:

  1. Skjønne, gode Synnevennen! Det er såå koselig å lese om deg og dine:-) Storkoser meg!!! Håper du nyter dagene i hovedstaden! Her er det sol, sommer og familiekos som gjelder denne fredagen! Ha en fin fin helg. Klem Kristin

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!