Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 20. august 2010

Klær og klaver

Det er fredag igjen! Uke 33 har bare forsvunnet. I dag har jeg vært på mini-konsert, jobbet med radio, shoppet litt (stipendet er på plass, muaha) og vært på visning. Nå sitter jeg med et glass rosévin og en episode av Grey's Anatomy liggende klar. En fin avslutning på en travel uke!


Lunsj med kultur er et av Universitetets mange kultursatsninger, og fyller ti år i år. Dette var min første konsert, men de arrangerer visst konserter hver fredag hele semesteret igjennom! Ganske heftig. Alt er gratis, såvidt jeg har forstått, og det gjør det jo enda mer imponerende. Det er stort sett klassisk musikk som gjelder, og i dag var jeg så heldig å få se og høre Håvard Gimse og Arve Tellefsen spille henholdsvis klaver og fiolin. De spilte musikk av blant annet Ole Bull og Edvard Grieg, og det hele var ordentlig fint. Høykulturelt påfyll!

Konserten fant sted i hallen utenfor Universitetsbiblioteket

Musikerne i aksjon (beklager det dårlige avstandbildet).

Jeg var altså på visning i ettermiddag; Armando Santos viste frem sin høstkolleksjon på Galleri Format i Kvadraturen. Oslo Fashion Week avsluttes nå, og jeg har bare fått med meg denne ene visningen (prøvde å få med meg Nina Jarebrink utenfor Steen & Strøm i går, men hadde tullet med tidspunktet). Jeg irriterer meg hvert år over at OFW legges til denne tiden av året, ettersom alle landets studenter er fryktelig travle. Kanskje er det hele poenget, at de ikke vil ha studenter på visningene sine? Jeg fikk i alle fall med meg denne visningen, og likte det jeg så. Fine lokaler, mye folk og spennende klær med inspirasjon fra havet.

Fullt hus og spent stemning

To av mange elegante og morsomme kjoler

Grell goodiebag med overfladisk innhold. Ahhh, motebransjen.

Ha en fin fredagskveld! Det fortjener du helt sikkert!

1 kommentar:

  1. eg brukar den rosa OFW-bagen som skittentøyspose i augenblinken, fnis. Ein blaning av "kva kan eg bruke ein rosa bag til" og følelsen av at OFW berre tapar seg meir og meir, dessverre.

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!