Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 13. juli 2011

Midnattsmagi

Jeg så den siste filmen i natt. Den siste Harry Potter-filmen, altså. I Storsalen på Colosseum, verdens største THX-sal, sammen med nesten tusen andre entusiaster. Ved midnatt. Det var så riktig, alt sammen.

Ti års eventyr er nå over, og for en ferd det har vært. Kinoen var premiere-pyntet, og folk gikk i fakkeltog, og vi var spente, og alle fikk goodie bags, og filmen var bra, og publikum lo og klappet og jublet, og jeg gråt MASSE.


Nox!

8 kommentarer:

 1. Jeg var på coloseum rundt 9 tiden for å se om det var noen andre filmer enn harry potter som gikk, siden den selvfølgelig var utsolgt :) Kanskje jeg så deg der uten at jeg viste det...det er en merkelig tanke :)

  SvarSlett
 2. Det e noke heilt eige med å fare på premiere på ein film som mångemånge har venta i spenning på. altso:)

  SvarSlett
 3. Skriblerina: Sånt er morsomt! Jeg kom klokka elleve, så vi var nok ikke der samtidig, men Oslo er en liten by, og man vet aldri hvem man kan treffe på!

  Elena: Den triste tomheten sitter ikke i kroppen på samme måte som etter at man har lest den siste boken, men det var en del hulking i natt, ja. Filmen er heldigvis ganske tro mot boken, så slutten føltes rett, men det er fælt å tenke på at det hele er over!

  Regnboge: Ja, jeg er enig! Følelsen av felles forventing er helt spesiell!

  SvarSlett
 4. Det ser herlig ut! Akkurat slik det skal være. Og popkorn-kiste :D

  SvarSlett
 5. gåsehud er det eg vil beskrive den filmen med, gåsehud, for det satt eg med frå byrjing til slutt. det og konstant tårevåte augekrokar.

  SvarSlett
 6. Maren: Jeg elsket popkorn-kisten! Lurer på om det var ekte popkorn eller ikke!

  Kristina Kvåle: Gåsehuden var på plass hele tiden! Det var voldsomt og vidunderlig!

  SvarSlett
 7. Så fantastisk! Jeg gleder meg så utrolig mye til å se den, jeg er nødt til å vente helt til lørdag. jeg tror jeg dør.

  PS: Jeg var på midtnattspremieren til den forige filmen, og vi fikk ikke goodiebags. Buu. :)

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!