Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 8. juli 2011

Fredag!

Som mange av dere helt sikkert vet, er den fantastiske Synnebollen i New York.. Jeg sutrer på jobb og gråter meg i søvn av misunnelse! Jeg har vært der før og har en anelse om hvor flott de to turtelduene har det. Jeg unner dem det, og håper de har en herlig tur!

Jeg lovet Synne å blogge mens hun var borte. Jeg pleier (som regel) å holde det jeg lover, så jeg gir det er forsøk! Og nå kommer hun vel snart hjem, så da er det på tide og skrive litt.

For tiden er jeg i Østerdalen, jobber og sliter. Jeg spiller golf og nyter livet når jeg har fri. Samt, drikker vin og savner Oslo. På mandag er jeg ferdig her oppe, og det skal bli helt topp å komme tilbake til byen, ligge i parken, spille kubb, drikke øl, gi Synne minst en klem om dagen og nyte en etterlengtet ferie!

Akkurat nå er jeg på jobb på Sorknes Golfbane. Det er fint vær, glade golfere, hvitvin i glassene og pølser i pølsekokeren. Livet er rett og slett herlig!

Jeg har egentlig ingen spenstige bilder å legge ut, kabelen ligger igjen på hotellrommet og det har jo ikke skjedd så veldig mye kult i det siste heller. Kjøttkaker, erterstuing og brun saus har vært i hovedfokus på jobb, og det skal dere faktisk slippe å se bilde av.


Jeg håper dere alle nyter sommerdagene, ferie, jobb eller hva dere måtte bedrive tiden med.

Ha en fisefin dag, som Bjarte ville sagt!

Men, kan jo legge ut dette bildet da.. Det er ganske OKEY.

7 kommentarer:

 1. Haha, dua<3 God helg Taran!:D

  SvarSlett
 2. Takk det samme, Maren! :)

  SvarSlett
 3. Have a fart pretty day, ja! Haha, herlig bilde :)

  SvarSlett
 4. Gler meg til eg er ferdig med jobb og kan gjere alt kva eg vil, ikkje så altfor lenge til. Og god helg! Likar dua :)

  SvarSlett
 5. Jeg savner deg, Taran! Så fint at du har kost deg på Rena mens jeg har vært borte. Jeg gleder meg til mange klemmer!
  Forresten så tok jeg selvfølgelig en drøss med bilder fra Empire State Building, jeg også, men den tykke, sinte dua trumfer ALT! Hahah!

  SvarSlett
 6. Bra! Man skall hàlla sina löften! ... och sà fick vi en NY-bild! :-)

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!