Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 25. juli 2011

Det søteste spøkelset

Midt i sorgen finnes grunner til å smile. Jeg vet at jeg ikke kommer til å være trist for resten av livet, selv om det kjennes slik for øyeblikket. Ettersom jeg har vært alene hjemme hele helgen, har jeg satt pris på selskap fra kjæresten min, og fra min nye venn. Han kostet ti kroner og skal få lyse opp soverommet mitt når høstmørket faller.


Da han ble med meg hjem i juni, manglet han batterier. Han lyste opp som en jalla julekule da de kom på plass.Hei, søte og kitchy spøkelse!

Jeg skal gå i fakkeltog/rosetog i kveld, og jeg håper vi blir mange, både her i Oslo og rundt omkring i resten av landet.

Håper begynnelsen på denne uken har vært bedre enn slutten på den forrige - klem til alle som leser!

8 kommentarer:

 1. Så søt! Dere får det nok fint sammen.
  Jeg skal også gå i rosetog her hjemme.

  Klem til deg <3

  SvarSlett
 2. Den var jo kjempekuul! KLEM!

  SvarSlett
 3. Ah, du er god! Takk for dette innlegget. Har akkurat gått i fakkel- og rosetog i Lillehammer, og er helt overvelda over folkemengden - kan bare forestille meg hvordan det var i Oslo. Så godt å merke :)

  SvarSlett
 4. Åh, så fin den var! Kosepå. Nydelige lille spøkelset. :)
  Håper også på en bedre start på uken enn slutten av den forrige.

  SvarSlett
 5. Jeg gikk i fakkeltog på Hamar, det var utrolig mange mennesker der og kjempe godt å markere det som har skjedd sammen med gode venner, beskjente og ukjente. Jeg føler at ting kan gå litt videre i dag.

  SvarSlett
 6. Så fint at dere liker min nye følgesvenn og at mange av dere gikk i fakkeltog/rosetog! Takk for koselige kommentarer!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!