Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

lørdag 19. juni 2010

Tusenfryd og gammen

Noe av det fineste med å ha ferie er å kunne ta en utflukt i ny og ne. Helst på en hverdag, og gjerne midt på dagen, da man ellers ville vært på jobb eller skole... I går var kjæresten min og jeg på Tusenfryd. Det var lenge siden sist, og jeg håper det ikke blir like lenge til neste gang! Vi var høyt og lavt og opp-ned i fire timer, og selv om det kom et par regnskurer, ble det en kjempefin dag.


Ellers har denne uka vært full av gammen av ulike slag:

Mor var i byen på tirsdag, så vi benyttet sjansen til å shoppe en smule og å kose oss med hvitvin og tapas på Aker Brygge. Senere samme dag så jeg Harry Brown på kino, og den anbefaler jeg til alle som liker spenning og godt håndverk på lerretet. Denne uken så jeg dessuten Mary Poppins for første gang, og gledet meg stort over dette fargerike fyrverkeriet av en familiemusikal. Åh, god film er så flott!

Onsdag var jeg på Tanums lagersalg og kjøpte denne til femti kroner. Muaha, røverkjøp!


Torsdag kveld var jeg på konsert med Egil Olsen, en dyktig og sjarmerende moderne trubadur som vi flere ganger har hatt på besøk i Sorgenfri, radioprogrammet jeg bidrar til. Jeg hadde aldri vært på John Dee før, og ble overrasket over hvor intimt og stemningsfullt det var der inne. Det ble en koselig kveld!

Denne uka har jeg lest Dr. Jekyll and Mr. Hyde, klassikeren fra 1886. Jeg synes den var velskrevet og intens, så selv om jeg visste hva som var løsningen på mysteriet, var jeg spent på hva som ville skje. Jeg har lest Treasure Island tidligere, og likte også den veldig godt. Hurra for Robert Louis Stevenson, og for hans romaner som holder stand 130 år etter de ble skrevet! Hurra for tid til å lese!

Taran er på Rena nå, og jobber på Østerdalen hotell, som foreldrene våre driver. Hun har vært borte en uke allerede, og blir i tre uker til. Det er rart å være alene i leiligheten hele tiden, men jeg benytter anledningen til å spille mye mørk musikk på høyt volum. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Jeg skal snart på fest, så nå skal jeg finne frem en kjole og en vinflaske. Ha en fin lørdagskveld!

1 kommentar:

  1. Oooh! Har en venn som digger pushwagner og har bursdag snart. Skal se om jeg får fatt på et eksemplar av den boka.

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!