Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 1. desember 2011

Spilleliste, boklån og glede på glass

Små ting er søte. Per definisjon, liksom.

Disse glassene er på størrelse med telys, og de får meg gjerne til å hvine.


Første desember-frokosten besto av havregrøt med kanel, hakkede hasselnøtter og eplegelé på. Anbefales.

Disse glassene var det Mor som hadde med seg sist hun var i byen, og selv om jeg ikke engang liker honning (tro meg, jeg har prøvd), så falt disse i smak på flere måter. Geléene er laget uten gelatin, og alle ingredienser er økologiske. Bondens marked har mange fine julegavemuligheter!

Dagen fortsatte forresten med tente lys og høytlesning på jobb. Jeg var nemlig på biblioteket i går, og lånte med meg Et julekvad (A Christmas Carol). Vi tenker å lese litt hver dag frem til jul, og det er morsomt å sette seg inn i en historie som alle kjenner til, men som få faktisk har lest! Høytlesning er topp, både for små og store barn.


I kveld har jeg dessuten ruslet litt i byen for å se på juledekorasjonene, spist god middag ute sammen med enda bedre venner, og prøvd å vende meg til min nye hårlengde etter gårsdagens frisørbesøk. Fin torsdag.

Julemusikken er også på plass. Min julespilleliste i Spotify inneholder gamle kjenninger, moderne klassikere, nye versjoner av de låtene du trodde du var lei av, underlige anti-julesanger, filmmusikk, fjas og mye annet morsomt og stemningsfullt. Den varer i fire timer og heter Yule, og du finner den her, om du vil.

Håper alle kunne kose seg på denne første desemberdagen! Nå er vi i gang for alvor!

7 kommentarer:

 1. Jeg vil komme til deg i fire timer og høre på spillelista!

  SvarSlett
 2. Ååå, julehistorier og søte glass :-)
  Fikk lyst til å se A Christmas Carol nå.. Kanskje i kveld :-)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. noen ganger er det enkelste, produserer for flere videre:honeg jeg smak beste, og pa "rosch a chana" vi dukkert epler pa honning. sa sier vi: (loué soit tu "E "qui a crée le fruit de l'arbre)... kanskje lyset svaret? god Advent alle.bruno

  SvarSlett
 4. Jeg er så utrolig klar for julemusikk! Litt jul, hver dag:) Utrolig hvor mye det har å si om man skal komme i julestemning..!

  SvarSlett
 5. koffeine: Velkommen skal du være!

  Maren: Enig! <3

  Josefine: And lots of it!

  Hege: Jeg har ikke sett noen filmversjon, faktisk - nå skal jeg legge den til leielisten min! Riktig god helg til deg også!

  Bruno: Høres hyggelig ut! Selv om jeg ikke synes at honning smaker så godt, kan det være godt å kombinere den med frukt!

  Linda Terese: Jeg også! Det er så fint å kunne lage jul inne, selv når snøen mangler ute...

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!