Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 9. desember 2011

John Cleese og julehelg

Nå som det er blitt sendt på Radio Nova, både i flere små deler og i sin helhet, kan jeg publisere intervjuet med John Cleese. Jeg var altså så heldig å få en telefonintervjuavtale med denne mannen, og han ringte meg opp fra Sør-Afrika. Jeg holdt som tidligere nevnt på å forgå av nervøsitet, men det gikk heldigvis bra! Sånt kan en leve på lenge!

Samtalen varer i 14 minutter og handler mye om kreativitet, ettersom Cleese besøkte Norge i november for å holde et foredrag om det temaet. Til de av dere som ikke er helt ferdige med eksamenene: Her får dere noen studietips fra høyt hold! Intervjuet er ikke finklippet, så det inneholder både innledende og avsluttende småsnakk, og man kan høre hvor oppspilt jeg er, haha:Jeg kan fortsatt kjenne det boble i kroppen bare jeg tenker på dette intervjuet, selv om det ble gjort for mer enn en måned siden. Jeg har sett opp til og ledd med denne mannen hele livet!

Nå har tempoet økt jevnt siden slutten av november, og enkelte dager forsvinner liksom bare i gjøremål og avtaler. Jeg elsker juleforberedelser og trives med å være litt travel, men innimellom er det godt med et avbrekk! Derfor tar Jonasflotte og jeg en pause fra hverdagen ved å tilbringe en natt på hotell denne helgen. Morsomt hvordan man senker skuldrene når man å sover et annet sted og noen andre tilbereder frokosten! Vi skal sove på Comfort Hotel Xpress i Torggata i natt, for der har ingen av oss overnattet før. Vi pleier å ta minst ett opphold i halvåret på et eller annet hotell i Oslo - rart hvordan man kan være midt i sin egen hjemby, men likevel føle at man er "borte"!

I morgen kveld er det julebord med radioen. Det betyr rundt hundre feststemte og festkledde mennesker og mingling, mat, prisutdeling og nattsending. Jeg gleder meg! Når søndagen kommer, er det tid for juleverksted, grøt og gløgg. Slike helgeplaner er ren luksus!

Håper dere også har mye å glede dere til denne helgen! Kos dere!

9 kommentarer:

 1. Fineste Synne! Kos deg masse på julebord i helgen! Vi har julebord neste helg! Hurra! Helgen skal brukes til å feire lille prinsessa som blir tre år neste torsdag. Full pupp med barnebursdag og voksenbursdag. Tipper jeg er lei av kaker når helga er omme. Stor helgeklem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Jeg merker jeg liker konseptet med hotellbesøk, også selv om man fortsatt befinner seg "hjemme". Jeg har fortsatt ikke hørt hele John Cleese-intervjuet, men gleder meg masse til å gjøre. Må bare være flink student litt til først:)

  SvarSlett
 3. Du er så flink, og jeg elsker dette intervjuet. Du og John, da kan det vel ikke bli bedre!

  Kos deg med miniferie, et skikkelig fint opplegg, synes jeg.

  SvarSlett
 4. Så flink du er, Synne! Og for en fin mann John Cleese er. :)

  Håper du koser deg masse med julehelga di! Også håper jeg at vi sees snart. Klem til deg.

  SvarSlett
 5. kan ikke sa god ut same "Maren", men ..jeg kan bare si at ,jeg er overrasket for din verdier pa intervjuet.-" je suis jeune,il est vrai, mais aux ames bien nées la valeur n'attend point le nombre des années.." :(act2, scn2,le "Cid"). det er allerede, mye mer for fin filosofisk videre, gjor fremme,skape for andre.... gjort det Bra! i same vei...det er ikke umoralsk de rencontrer le "chevalier du ha !,du hi!,du oh!"..i Oslo puisque Noel est là! bruno

  SvarSlett
 6. excusez, moi !!, je ne veux pas etre grossier!; je pensais: aux" monty- python" ,"sacré graal".. dans "le jardin du ha, hi, ho"...;référence au film - only .je rougis toujours de mes jeux de mots stupides .bruno

  SvarSlett
 7. Wow!! You really did it well and it was so nice to hear your nice optimistic voice (not neglecting the charm of John of course)! I don't know who else you have interviewed, but this must reamin a memory for life!

  Hope you were pleased with your night at Comfort Hotel!

  SvarSlett
 8. Kult at du fikk intervjue John Cleese og fint innlegg, håper dere hadde en super hotellhelg og at julebordet var topp. Ha en fortsatt fin dag =D

  SvarSlett
 9. Mange takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! Håper alle hadde fine helger!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!