Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 21. desember 2011

Juleferie

Enkelt og greit.

Jeg er ferdig på radioen for i år, men har gått med førjulspost de to siste dagene, og de tre neste skal jeg ha ferie. I morgen skal jeg sove lenge, og spise lang frokost med cherrytomater, sukkererter og kaffe med kanel, og pakke inn hemmeligheter, og rusle rundt i byen, og treffe Mor til lunsj, og lese julehefter med julemusikk i bakgrunnen, og lage middag med Jonasflotte, og bare kjempekose meg. Dessuten skal jeg sende de aller siste julekortene. Det ble 59 stykker i år - håper de sprer mye glede! Nå er det sent, men det gjør ikke noe, ettersom ferien er et faktum.

Var bare det!


9 kommentarer:

 1. Åh, frokost med cherrytomater og sukkererter og å pakke inn hemmeligheter <3 ååå!!! :-) Du får meg alltid til å smile.

  SvarSlett
 2. Til neste år vil eg blir flinkare til å sende julekort. Og eg likte verkeleg ideen med å bruke sandkakeformer som telysestakar!

  SvarSlett
 3. 59 julekort! Jeg tar av meg hatten! :)

  SvarSlett
 4. Kos deg med velfortjent ferie, Synne!!

  SvarSlett
 5. oi, 59 julekort! imponerende. tror jeg har sendt maks ti i år... og er første gang jeg sender det, så neste år skal jeg klare enda fler!

  SvarSlett
 6. heureux pour vous ;de vous savoir épanouie à nouveau .... la "Kabbale " dit que:("le monde extérieur est semblable à notre monde interne..")et comme vous avez beaucoup de personnes de qualité, auprès de vous!!..(- par- ce que vous le valez bien..)oi,!! for Robert , you, and others ;humor tip- hanoukka i kveld : you tube yiddish rudolph- final mix (" otcé moj!!, otcé moj!!) ( yidd-slovakisk). bruno

  SvarSlett
 7. Åh herlig, du er flink og god! <3 Kos deg med juletingene!

  SvarSlett
 8. Hege: Så veldig koselig å høre!

  Regnboge: Ja, de gir fint gjenskinn!

  Josefine: Hihi, takk!

  Linda Terese: Du må gjøre det samme, søte!

  tinekatrine: Så flink du er! Ti kort er over gjennomsnittet, det er det i hvert fall ingen tvil om!

  Bruno: Så hyggelig sagt! Takk!

  Maren: Jeg koser meg <3

  SvarSlett
 9. Tid att koppla av ... snart! God Jul! Ha det sà bra!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!