Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 1. oktober 2010

Se-frem-til-fredag

Jeg sto opp klokka åtte i dag. Frivillig. På en dag uten forelesninger. Det må virkelig være ny rekord! Jeg har behov for mye søvn, så selv om jeg liker å få mye ut av dagen, venter jeg gjerne til ni eller ti med å stå opp når jeg har fri. I dag har jeg spist frokost før jeg vanligvis ville stått opp, og jeg har gitt det nye Dimmu Borgir-albumet nok en runde i spilleren. Det kom på mandag og er dødsbra! Jeg gleder meg sånn til å se dem på Sentrum Scene den 18. oktober!

Andre ting jeg ser frem til denne fredagen (det slår meg nå at denne første oktober-uken blir ganske travel):

- Galla på Det norske studentersamfund (DNS) på lørdag. I morgen, altså. Oi, jeg må huske å kjøpe strømpebukser. Man ser ikke stort av dem under den fotside kjolen, men det er viktig å føle seg vel!

- Sending med Sorgenfri på søndag. Vi får besøk av en forfatter jeg kjenner, flotte Elen, og skal snakke om bøker, bibliotek, høst, te og andre hyggelige ting.

- Stavanger-tur på mandag. Kjæresten min og jeg har aldri vært i Stavanger, og det ville vi gjøre noe med, så vi fant minipris-billetter og hotellrom og tar en miniferie fra mandag til onsdag. Om noen har gode Stavanger-tips, tar jeg gjerne imot!

- Kvelertak-konsert på torsdag. Jeg slipper altså å vente helt til Dimmu Borgir-konserten med å se mørk musikk på en scene. Kvelertak er blant de friskeste og feteste norske nykommerne på lenge!

- Oktoberfest på DNS til helga igjen. Øltelt, ompa og lederhosen for alle pengene.

Innimellom disse tingene ligger flere filmkvelder, kaffekopper og forelesninger, og forhåpentligvis en tur til Tusenfryd. Sove får en gjøre når en blir gammel! Jeg sto tross alt opp klokka åtte!

I dag skal jeg skrive litt på to fransk-innleveringer, drikke masse te, prøve å rekke Matstreif før jeg skal på spillkveld hos en god venn, og ikke minst krysse alt jeg har av fingre og tær for at Radioresepsjonen blir kåret til Årets radionavn når kvelden kommer.

Ha en fin fredag!

2 kommentarer:

  1. Elen er min beste venninne, visste du det? Og hun kan sikkert gi deg en haug med Stavanger-tips. God helg!

    SvarSlett
  2. Oi, nei, det visste jeg ikke! Så morsomt! Jeg skal snike til meg noen tips når jeg ser henne, haha. God helg til deg også!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!