Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 18. oktober 2010

Jubileum

Det er mandag igjen, og den strålende høstsola er blitt erstattet av grå skyer over hovedstaden. Det gjør meg ingenting, for i dag skal jeg være mest inne: Nå skal jeg jobbe med en fransk-innlevering, i ettermiddag skal jeg på forelesning og i et møte, og til kvelds skal jeg på konsert med Dimmu Borgir. Jeg gleder meg som et barn!

Kjæresten min, Jonas-flotte, har bursdag i dag. Vi feiret i går kveld, med kake og te og vin og film og sjokolade og lakris og presang. Alt det beste til den beste jeg vet om! Det ble en særdeles koselig søndagskveld.

Da jeg satte meg ned foran skjermen i morges, ble jeg oppmerksom på en annen ting som er verdt å markere: Ikke bare er det kjærestebursdag i dag, det er også blogg-jubileum!

Dette er det hundrede innlegget til Søstrene Suse.

Siden februar har skrevet om vår hverdag, og tatt dere med på skolen, på jobb, på fest, på ferie, på konserter og på kosekvelder. Det har vært en glede!

Husk at du kan følge oss med Bloglovin'. Det er alltid fint.

Nå hadde det vært hyggelig å høre fra deg som leser, uansett om du har fulgt oss en stund eller om du tilfeldigvis tok turen innom. Gi deg til kjenne, vi er nysgjerrige! Hvem er du? Hvordan har du det i dag? Hva gleder du deg til?

Tusen takk for at du leser! Hurra for oss!

2 kommentarer:

  1. Hurra for dere! Dere vet jo veldig godt hvem jeg er, men jeg kan jo legge igjen er hilsen å si at det alltid er koselig å lese om nabo-søstrene :) Ha en fin dag begge to!

    SvarSlett
  2. Hurra for kjæreste og for en finfin blogg!
    Ha en fin dag <3

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!