Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

tirsdag 19. oktober 2010

En eventyrlig uke

Uke 42 er i ferd med å bli lett legendarisk, altså.

I går var jeg på Dimmu Borgir-konsert, og det var så fett at jeg trodde jeg skulle dø. Eller, jeg trodde vel ikke egentlig det, men når lyden og lyset og låtene og alt er perfekt, og det bare er du og bandet som eksisterer, da er det ikke godt å vite hva som kan skje.

I dag har jeg tilbragt hele dagen ute på Gressholmen sammen med Sorgenfri. Vi har spilt inn en såkalt dogmesending, en ute-av-studio-mer-eller-mindre-uten-redigering-sending, og kost oss med oppdagelsesferd, KvikkLunsj og fiskesprett. Og fine farger:


I morgen skal jeg spise middag på Restaurant Oscarsgate sammen med en god venn. Vi skal kle oss opp, glemme studentbudsjetter og eksamenstid for én kveld, og skåle for livet og oss selv.

Til helga er det klart for høstens store hyttetur med Radio Nova. På fredag pakker jeg sekken og setter kurs for Nordmarka, klar for en helg uten mobildekning og vannklosett, men med quiz, allsang og badstu som veier opp. Mer enn femti glade radioentusiaster inntar Tannlegehytta fra fredag til søndag, og jeg kan nesten ikke vente.

Grey's Anatomy er over, vinglasset er tomt, og Taran har tuslet i seng. Jeg gleder meg til å legge meg, faktisk - kanskje drømmer jeg om Dimmu Borgir, slik jeg gjorde natt til i dag?

Så heldig jeg er, som har så mye å glede meg over!
Ha en fortsatt flott uke, du også!

1 kommentar:

Alltid koselig med kommentarer!