Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

søndag 29. januar 2012

Den glemte gaven

Åh, søndag. Denne uken har vært travel og full av tanker, og det er så godt å kunne vie en hel dag til hygge!

I kveld blir det søndagsmiddag, så klart, og denne gangen er det jeg som inviterer og kokkelerer. Før den tid skal Mor og jeg ut til gave- og interiørmessen på Lillestrøm, en årlig og inspirerende tradisjon, og der finnes det etter sigende en stor Mummiavdeling som jeg gleder meg til å utforske. I den forbindelse kom jeg på at jeg har glemt å vise dere noe!


Den ultimate katt-og-kopp-kombinasjonen, hoho! Dette lommespeilet beundret jeg i et halvt år før jeg kjøpte det. Plutselig var det nedsatt med førti prosent, og dermed havnet prisen under bruke-på-seg-selv-smertegrensen, og min materialistiske lykke var stor. Samme dag fant jeg dessuten Mummipappa til halv pris, og han hadde jeg også ønsket meg lenge, så pusen og pappaen ble min julegave til meg selv. Det er lov, vet dere, å belønne seg selv innimellom.


God søndag, alle sammen!

8 kommentarer:

  1. Det er så flott når man finner noe man har ønska seg på salg. Da tror jeg på at det liksom er meeningen at man skulle ha det, hihi.

    Ønsker deg en bra og avslappende søndag, fine <3

    SvarSlett
  2. God søndag, beste dagen i uka! :) :)

    SvarSlett
  3. Eg smilte gjennom heile ditta innlegget, og so kom biletet med milemunn i lommespegel og eg vart superglad, berre fordi det va so fint.

    SvarSlett
  4. Det der er sånn ca det fineste lommespeilet jeg har sett! Så søt pus! Vårt neste tilskudd til Mummi-familien blir helt sikkert Mummi-pappa, for jeg tror Mummi-mammaen vår savner mannen sin. :)

    SvarSlett
  5. hei,beklager for min stakkars ordforrad ;men bare med hodet, og ordbok pa telefonen er at med oversetteren manneder! ender jeg leverander "web" na. super-blinking av oye mellom synderen og speilet i katt ! :-( chouette pa orakel "pythie" talende i stolen med tre bein...!) jeg onsker deg god kveldsmat; hilsen til familien din. drikker jeg te i en kopp "liberty" butiken London:kone og datter gjort i gar. og ;jeg ser "Falstaff" av( Orson Welles)-1966-. godt uke full av inspirasjion!! bruno

    SvarSlett
  6. Åå, så heldig :-) !! Jeg er så dårlig på å vente og se om ting kommer på salg, men det er jo selvfølgelig supersmart.

    SvarSlett
  7. Jeg elsker slike små gaver til en selv! Ikke så veldig spennende, men like fullt koselige likevel:) På sin egen lille måte. Min lille "klarer ikke styre unna, så jeg kjøper den og gir den til meg selv"-gave i år var den fine filmen Pinnsvinets hemmelighet<3

    SvarSlett
  8. Maren: Slik tenker jeg også, det er et tegn, hoho.

    Josefine: Enig, søndag er kosedag! Kanskje sees vi i morgen, forresten?

    Regnboge: Du er søt! Så hyggelig!

    Koffine: Jaaa, sånn er det for meg også, det er helt ekstremt fint!

    Bruno: Så hyggelig med te i fin kopp og god underholdning! Håper onsdagskvelden også blir bra!

    Hege: Ja, da får en litt bedre samvittighet, i hvert fall, ogden som venter på noe godt venter jo aldri forgjeves!

    Linda Terese: Ja, det er noe eget ved å kjøpe små ting til seg selv når man føler at man har fortjent dem!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!