Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 13. januar 2012

Et kjært skjørt og en takksigelse

Jeg vil gjerne vise frem et skjørt som er blitt en favoritt, og som jeg nevnte såvidt tidligere denne uken. Det er et halvlangt, utsvingt midjeskjørt i en fin rustrød farge, som gir meg festlig fasong og sier "svisj" rundt knærne mine. Et kordfløyelsskjørt som min mor sydde til seg selv da hun var omtrent like gammel som jeg er nå. Veldig morsomt at det nå passer til meg! Det kan kombineres med både damete bluser, tykke gensere og - som i går - en litt stor skjorte med nostalgisk trykk. Med blå strømper og leggvarmere ble det et fargerikt og lekent antrekk.

Dessuten vil jeg bare si at jeg setter stor pris på deg. På deg, ja. Jeg har fått så mye koselig oppmerksomhet i det siste, og det gjør meg ordentlig ydmyk og glad. Egentlig er jeg ikke så opptatt av sidevisninger og statistikk og sånt, ettersom jeg skriver og knipser bilder fordi jeg synes det er gøy, men jeg har merket et oppsving i aktivitet i 2012. Jeg har fått mange flotte kommentarer på alle innlegg siden nyttår - det er så hyggelig å høre fra dere! Jeg blir glad for absolutt alle ord dere legger igjen, og for nye følgere (velkommen skal dere være!), og for de som sier fine ting til meg i en ikke-elektronisk sammenheng. Dere er best.

Til hver og en som klikker og leser og følger og skriver, fra Taran og Mikke og meg:


I kveld skal jeg på fest. Jeg skal gå med lørdagsposten i morgen tidlig, så det blir ingen utagerende affære (jeg vil jo uansett få mest mulig ut av søndagen), og å skåle med fine folk er alltid en strålende start på helgen!

God fredagskveld til alle!

11 kommentarer:

 1. Sjarmerende antrekk - og for en midje! Den burde du alltid fremheve! God helg :)

  SvarSlett
 2. Fineste Synne. Lekker skreppe altså! Og kan jeg få kjøpe de laaaaaange beina dine... er ikke de på salg nå etter nyttår? Trenger et par lange bein serru.... Bill.mrk: Stutt-tjukka! Haha! Kos deg masse på fest snuppa, og god postrunde i morgen! Storkos fra Kristin

  SvarSlett
 3. Du er en av de fineste jeg vet om! God helg!

  SvarSlett
 4. Og all den positive oppmerksomheten er veldig velfortjent! ... og det skjørtet var jo rett og slett fantastisk. Kos deg på fest, kos deg med lørdagsposten og kos deg med søndagen!

  SvarSlett
 5. Fineste Synne-søta!

  SvarSlett
 6. So fint det skjørtet va, og du passar kjempegødt i det:)

  SvarSlett
 7. :) Så fin du er i skjørtet!

  SvarSlett
 8. Så fiiiiint et skjørt!! Spesielt liker jeg! Og fiiin statistikk gir jo litt ekstra til blogginga, sant? :D

  SvarSlett
 9. Så fint skjørt!! Like fint som deg<3 Og ikke minst et praktisk et, eller som du skriver, et som passer til det meste. Slike plagg er jo alltid kjekt å ha:)

  SvarSlett
 10. ( " avec votre généreuse permission"...) hvordan a le flink,som as smilet fin her er ditt!!! Du vet,kansje jeg til vanligvis lese fra hoyre til venstre ,som "kkat" kan gjore det pa denne-"som jakter med katter fange mus"(Dansk),og sa:-"nar katten er sjenert, blir musen stolte."(scottish); er hva du spiser som Skottene mot engelskmenn, med handen under bordet? kunne gjore, fint ta deg fordelakt som med vakre koordinert:(bla,rosa)www.ganon girls.com/kitty wings perr pour chats . ( en fait les jours précédents j'avais préparé une pensée sur "l'image", plus sérieuse;sur prochain" mail-box")bruno

  SvarSlett
 11. God helg :-) i alle fall det som er igjen av den.
  Du ser så kul ut!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!