Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 16. april 2010

Uke 15 + festival-spesial!

Wow, dette har vært litt av en uke. Jeg har god samvittighet, fordi jeg har vært skikkelig flink, og jeg har også en masse overskudd, fordi været har vært så fint. En ganske diggbar kombinasjon! Siden sist helg har jeg sjonglert med pensum, forelesninger, radio-redigering, jogging, møter og andre småting, og i tillegg har jeg funnet tid til å kose meg. Man skulle ikke tro det var mulig. Det er det, og det gjør meg glad!

Tirsdag var Tarans bursdag. 21 år, fy søren... Vi fikk besøk av venner og foreldre, og kaffe og kaker gjorde bursdagsfølelsen komplett. Dessuten fikk vi ny TV av Mor&Far som en kombinert bursdagsgave til oss begge. Den er flat! Den er lekker! Den gir oss muligheten til å se på serier uten å måtte irritere oss over bildet eller støtte opp scart-kabelen med en fyrstikkeske! Hoho!

Kaker

Gaver

Gaven med stor G

Onsdag bød på is i parken med kjæresten min, Jonas-flotte, for ikke å snakke om spontangrilling, noe av det fineste som finnes. Kveldssol på St.Hanshaugen, lukten av marinade og altfor mange mennesker på en bitteliten terasse - hurra! Første grilling fant altså sted før midten av april i år. Ny rekord, tror jeg!

Øl og sol og venner og grillmat

Denne helga (fredag og lørdag, i dag og i morgen) arrangerer Radio Nova sin årlige festival, Novafest. Denne våren er det Blå som er åsted for galskapen, et alternativt utested som ligger ved Akerselva og som har helt spesiell atmosfære. Radio Novas litt skranglete profil fungerer veldig godt sammen med Blå sine særegne lokaler; dette blir en flott festival! Jeg er blant de frivillige, og har i dag ruslet rundt i sentrum med plakater, postkort og brosjyrer for å lokke etternølerne til Blå. Vi håper på mye folk og super stemning. Her kommer noen bilder fra festivalforberedelsene:

Dekor (?)

Klipp-og-lim-skiftet

Morsomme lokaler og flittige frivillige

Utendørs lysekrone og hippiebil! Festivaaaal!

Nå regner jeg med at alle fikk lyst til å bli med på Novafest, og jeg ønsker dere en herlig helg.

1 kommentar:

  1. Nåh, blåse ut lys=kooooooselig!
    Bra kombinasjon er jo som kjent Friends å random gave fra polet... (litt reklame der...)


    Jeg er ferdig kl. halv 4 på jobb på lørdag, skjer det ingenting før det er konserter i morgen kveld?
    Ser bra ut!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!