Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 26. april 2010

Alle Helgers Mor

I går måtte Taran og jeg klikke litt, rett og slett fordi vi har det så bra. Hva annet kan man gjøre enn å hoppe litt rundt på kjøkkengulvet, når man har hatt tidenes helg?

Fredagen begynte bedre enn bra, med en tekstmelding fra storebror Gaute. Den lød slik: "Om vi har billetter? Ja." og betød at vi er blant de heldige som får se Radioresepsjonen opptre på Rockefeller i mai. Billettene til det første showet forsvant på to timer, og til det andre - det som vi skal se - på 15 minutter. Gaute gjorde med andre ord en kjempejobb, der han satt klar klokka ni fredag morgen... Vi har billetter, altså, og vi gleder oss å være radio-nerder (i enda større grad enn vanlig) den tiende mai.

Ellers besto fredagen min av blant annet kafé-frokost med Ine og kinotur med Daniel. Taran fikk besøk langveisfra og arrangerte reunion for folk som har jobbet i Walt Disney World, og de drakk og koste seg ut i de små timer. Jeg skulle jobbe på lørdag, så jeg tok det med ro.

Lørdagens post-runde får sin eget innlegg etterhvert, for den var så fin, og den bidro til at også lørdagen ble knallbra. Været var strålende! Mens jeg leverte post til heldiggrisene på St.Hanshaugen, koste Taran seg i byen (bilfri markedsdag i Bogstadveien) og på Lekter'n (utepils med Disney-folka). Da kvelden kom, var det på'n igjen - Alle Festers Mor, årets desidert største fest, gikk av stabelen på Chateau Neuf. Studentenes slott var stappfullt av glade folk (det var ventet tre tusen mennesker), og det dukket opp skjulte barer og morsomme temaer rundt hvert hjørne. Jeg har tilbragt mye tid på Chateau Neuf de siste to årene, og vært med på gangfester, galla og grisefest, men Alle Festers Mor tok kaka. For en kveld!

~
Vorspiel på Majorstua - mye folk og balkong er bra

~
En av husets mange morsomme barer, og to slitne venner dagen derpå (Leon og Taran)

Søndagen begynte med stor kosefrokost i Heimdalsgata, før jeg satte kursen mot Radio Nova. Min redaksjon Sorgenfri hadde temasending denne uken; vi hadde ganske enkelt jentesending. Vi spilte på alle stereotypiene vi kunne komme på - vi var fem jenter som satt i studio med pysj, puter, kosedyr, sjokolade, vin og iskrem, og som snakket om jentefilmer, drømmegutter (knis) og dameblader, for å nevne noe. Resultatet kan du høre i spilleren her.

Det ble en rolig søndagskveld på oss, som seg hør og bør etter en slik helg. Vi rakk å se noen episoder av The OC, stikke innom bursdagsfeiringen til Jørn Idar og spise dejlig søndagsmiddag. Det satte et koselig punktum for en herlig og hektisk helg. Nå trenger vi noen hverdager å komme oss på!

Søstrene Suse ønsker deg en fin mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med kommentarer!