Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

lørdag 17. april 2010

Sett på runden: Rare navn og stilige steder

Gårsdagens post-runde ble ordentlig fin; det var fint vær og passelig med post. Forrige lørdag brukte jeg sju timer på runden, fordi det var så ekstremt mye som skulle leveres, men i går brukte jeg fire og en halv. Etterpå bar det til Blå for andre halvdel av Novafest, og deretter til innflyttingsfest hos en god venn. Alt i alt ble dagen bra!

Jeg er lørdagspostbud tre av fire lørdager, og har tre faste postnummer i bydel St.Hanshaugen. En postmann/dame ser mye interessant i løpet av en runde... For eksempel morsomme navn, som fornavnene Dordi, Betzy og Supaporn (rar tilfeldighet eller Radioresepsjonen-referanse deluxe?) eller etternavnene Smørholm og Barth-Nossum. For ikke å snakke om Pripp:


Jeg er så heldig å få gå i et fint område, med trær og blomster, nye hus og oversiktlige oppganger. Innimellom finnes også noen underlige bygg, som det under. De to delene er bundet sammen med glass, og i toppen på hver side er et stort loftsrom med masse vinduer og en slags fire-mekanisme på utsiden. I det ene rommet er det bøker fra gulv til tak, og det andre ser ut som et atelier. Jeg ville tatt imot dem begge med takk.


Jeg er svak for porter, trapper, søyler og andre småting som skaper variasjon i bybildet. En dag skal jeg få med meg en venn, kjøpe is og slå meg ned på et trinn i trappen under.


Nå sitter jeg i Radio Novas lokaler på Chateau Neuf, og har satt sammen en Sorgenfri spesial à la Novafest. Skal trekke hjemover nå, for nå er det bare å nyte det som er igjen av helga. Jeg skal drikke kaffe med kjæresten min og se film med en venn - dette blir en hyggelig aften! Jeg håper forresten å kunne legge meg tidlig, og slik gjøre noe med det imponerende søvnunderskuddet jeg har opparbeidet meg. Kommende uke blir nok ikke like travel som hva denne har vært, men det er alltid nok å tenke på! Jeg har mye å glede meg til, og det får dere høre mer om senere. Ha en fin søndagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid koselig med kommentarer!