Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

søndag 19. september 2010

Sirkus, sjokkis og salighet

Wow, for en helg det har vært. Nå sitter Taran og jeg i pute-senga, den som fungerer som sofaen vår, og ser på TV og spiser chips. Totoro sitter i saccosekken ved siden av oss og følger med.

Jeg jobber tre av fire lørdager, og jeg har stort sett sending på Radio Nova hver søndag. Denne helga har jeg ikke gjort noen av delene! Med andre ord har jeg hatt uvante mengder tid til disposisjon. Jeg har brukt den godt!

Lørdagen tilbragte vi i byen. Søstrene Suse koste seg med solskinn, shopping, oppdagelsesferd, en søt venninne, mange kaffekopper og franske makroner på Frogner. Når kvelden kom, dro Taran på bursdagsvorspiel på Lambertseter og jeg på temafest på Chateau Neuf. Hils på sirkushesten Synne:


Søndagen ble solfylt og super, den også. For det første er den 19. september International Talk Like A Pirate Day. Arrrr! For det andre har Oslo Bokfestival gått av stabelen denne helga, og jeg har tilbragt hele dagen blant bøker og andre bokormer på festivalområdet i Karl Johan. Jeg passet på å være på rett sted til rett tid når jeg leste at et forlag skulle arrangere sjokoladeshow for å fronte en ny kokebok:


Jeg kjøpte en brownie av fyren med føneren, og det er det diggeste jeg har spist på lenge.

Etterpå tilbragte jeg to timer på en benk med bok i fanget og Radio Nova på øret. Ren luksus. Deretter møtte jeg Taran i Torggata, og vi spiste franske crêpes til middag og drakk kaffe med en felles venn. På veien hjem kjøpte vi import-sjokolade. Nam!

Hoho, for en kose-kavalkade. Slike helger tilhører sjeldenhetene, og kanskje er det like greit, så setter jeg desto mer pris på dem når de dukker opp. Har du gjort noe hyggelig siden sist?

Fortsatt god søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk helg! Og du var jammen meg en fin sirkushest, jeg er imponert. Jeg fikk ikke dratt, men ville gjerne kledd meg ut som sukkerspinn!:)

    SvarSlett
  2. Du ville nok vært tidenes søteste som sukkerspinn, Maren! Neste gang!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!