Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 6. september 2010

Nye gamle fine ting

Høsten kom, og butikken ble borte. Mine foreldres brukt- og antikvitetsforretning, som har holdt det gående siden 1993, er historie. Det er litt vemodig, men mest greit, fordi jeg vet det har vært vanskelig å holde åpent det siste halvåret, og fordi foreldrene mine vil konsentrere seg om å drive hotellet på Rena. Mor og Far er to kreative og positive arbeidsjern som jeg er umåtelig glad i og fryktelig stolt av - så er det sagt.

Jeg har tilbragt ganske mange timer bak disken i Løiten Brukt & Antikk, og jeg har hygget meg. Jeg har spilt stemningsfull musikk, småsnakket med kundene, og solgt te, kaffe, drops, sjokolade og en og annen antikvitet. Min siste arbeidsdag var fredag 27. august, og da jeg gikk, fikk jeg plukke med meg det jeg ville ha. Jeg fant følgende små skatter:


To flasker fra gamle Hamar Apotek, hvorav en har inneholdt kamferdråper. Den andre liker har ikke etikett, men jeg velger å tro at den tidligere inneholdt en eller annen mystisk tinktur med hemmelig oppskrift. Håhå.


Et svart/hvitt-bilde av Sacré-Cæur på Montmartre i Paris. Jeg ble glad da dette dukket opp blant en masse gamle fotografier og postkort, det passet bra, for jeg har billetter til Paris i november. Gleder meg!


"Skjulte gnister", en liten bok som jeg har sett på i årevis...


...og som gjemmer på en fyrstikkeske! Er den ikke fin?!

Små ting, sånn rent fysisk, men desto større gleder.

2 kommentarer:

  1. Å, jeg digger "boka", den var kjempefin. Litt leit at butikken ikke finnes mer, men heldigvis er det nesten det samme å komme på besøk til dere i Løten når det gjelder skatter og god stemning. :)

    SvarSlett
  2. Takk til dere begge to...
    Det ypperste, og søteste, av -87 modeller!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!