Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 23. november 2011

Mickey Notes

Små papirlapper er mine beste venner. Hjemme, på jobb, på tur. Jeg er og blir distré, så jeg skriver ned alt jeg må huske, og glemmer gjerne alt som ikke finner veien ned på papiret!

Jeg snublet over en søt snutt som inneholder 25 000 papirlapper. Oi! Her er sticky notes blitt Mickey Notes.


En av mine store gleder og inspirasjonskilder, nemlig Disney, kombinert med et av mine viktigste hverdagslige hjelpemidler - dette er så meg at det nesten blir latterlig.

God onsdagskveld til alle!

9 kommentarer:

 1. Tenk å ha en egen Mikke Mus på veggen!Tror ikke jeg hadde takket nei om noen klistret han opp inne på rommet mitt:)

  SvarSlett
 2. Åh så flott! Jeg elsker sånn som er så morsomt og søtt. Også blir jeg glad av å tenke på at mennesker kommer på å gjøre dette!

  SvarSlett
 3. Utrolig kult!!! Og god onsdagskveld til deg også :-)

  SvarSlett
 4. sa barnlige, Mymie-Mikke -sticks,faller jeg forelsket...sa , ogsa utenfor landet"Walter D'Isigny"(ville Française); "Walt- Disney ", ens har vakker ideer ?!! er det for " Avent" events ?? so, marvellous!. bruno

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kjempekoselig kommentar på månebildet mitt!

  SvarSlett
 6. Åh, so herleg! Eg er fast bestemt på å skaffe med ei blokk med post-it lappar, sånn at eg kan hugse ting litt betre, og notere ned fine ting som eg kan hengje opp overalt. Sånn at eg alltid har med post-it-lappar i tillegg til skrivebok i veska, so blir det enkalre å dele fine tankar. Ja, det ska eg skaffe meg å mårå, takk for at du minnte meg på den tanken!

  SvarSlett
 7. Jeg liker at vi sammen kan glede oss over slike barnlige ting!

  Maren: jeg også, det er så morsomt at folk gjør slikt!

  Bruno: Enig, videoen er herlig! Den er ikke ny, så den kom ikke i forbindelse med advent, men den passer i novembermørket likevel..

  Regnboge: Haha, skulle bare mangle! Jeg elsker koselige lapper på uventede steder!

  SvarSlett
 8. Så utrolig artig! Her på studentbyen, er det mange som har laget figurer ut av sticky notes isteden for å ha gardiner. Både packman og Mario notes er til stedet!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!