Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

lørdag 4. desember 2010

Sett på runden: Kveldssol og kaldt vann

Jeg kledde godt på meg før jeg gikk på jobb i dag, og etter mange timer i tolv minus har jeg brennende røde roser i kinnene. Det kjennes som om jeg har ligget for lenge i solen! Med unntak av ansiktet holdt jeg meg varm over alt, og det føles fint å ha vært i bevegelse og fått noe ut av dagslyset.


I dag har jeg levert en masse pakker, hoho! Husk at du må sende juleposten før 16. desember for å være sikker på at den kommer frem til jul!


Selv om det kan føles litt rart at solen går ned midt på dagen, så er jeg ekstremt glad i kosen som mørket fører med seg. Kveldssol over Slottsparken er dessuten alltid et fint syn.


Slik så vannflasken min ut etter en stund - den hadde ganske enkelt frosset igjen, og ikke en dråpe fant veien ut. Jeg bruker alltid Voss-flasker som vannflaske, fordi de er av glass og holder vannet kaldt hele dagen, men kaldere enn dette trenger det ikke være.

I kveld får jeg overnattingsbesøk av en venninne, og Taran er i Ålesund og spiser smalahove(!). Fin lørdag på alle kanter!

Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

Alltid koselig med kommentarer!