Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

søndag 26. desember 2010

Glede og gaver

Andre juledag allerede! Håper alle der ute har hatt en super og stemningsfull julefeiring så langt. Her er alt som det skal; kjernefamilien er samlet, og vi spiller brettspill og ser på filmer og spiser kontinuerlig. På julaften hadde vi Morfar på besøk, og det var hyggelig. Lange, late dager med levende lys over alt og ens nærmeste i nærheten, det er ren juleglede!

Jeg er vel egentlig mer glad i å gi enn å få gaver, men jeg kan ikke late som jeg ikke er begeistret for den lille haugen med nye ting:


Jeg fikk så mye fint, jeg blir så glad! Vennene mine kjenner meg godt - jeg har fått mange poser te (som jeg nå har smakt meg gjennom, alle sammen) og mye god sjokolade (her har jeg vært flinkere til å begrense meg, men jeg er veldig fornøyd med utvalget). For ikke å snakke om fem filmer, alle fra Disney og/eller Pixar. Herlig! Dessuten fikk jeg søte smykker, velduftende såper, morsomme småting og en Nemi-bok til samlingen, som til og med viste seg å være signert. På toppen av det hele fikk jeg et nytt digitalkamera av Mor og Far, og det trengte jeg jo virkelig, og det er lite og lilla og har en masse morsomme funksjoner som jeg ikke har hatt tidligere. Hurra!

Grønn te med kvede og med kaktus & mint er de to store julesmakene for min del. Nå er det store kopper som gjelder, helst med julemotiv, og for at vannet ikke skal være for varmt, kan man bruke te-termometer.


I går var jeg på førstedagsfest hos flotte folk, og i morgen blir det familieselskap. Vår årlige tredjedagsfest er en stor affære, en stolt tradisjon, et høydepunkt. Hele slekten på farssiden samles, så vi pleier å være rundt 70 stykker, og vi synger og går rundt juletreet og får til og med Nissen på besøk, om vi roper høyt nok. Hoho, en blir aldri for gammel! Fjerdedagen blir det samling hos fine Ine, med god mat og gode venner. Så mye kos på én uke!

Resten av romjulen skal jeg altså fortsette å hygge meg mest mulig, med god mat og godt drikke og familie og venner og julehefter og julefilmer og sjelefred. Søstrene Suse setter kursen mot hovedstaden mot slutten av uken, og skal tilbringe nyttårsaften der inne. Foreldrene våre feirer nemlig i Spania i år, så det blir ikke noen nyttårsmiddag her hjemme. Jeg skal feire med kjæresten min, Jonas-flotte, og det gleder jeg meg til.

Nå er det på tide å spise litt igjen, er det ikke?

4 kommentarer:

 1. Ja ikke sant det er koselig med gaver når du føler at de passer deg og valgt ut med omhu!
  Ha en fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 2. Så fine ting du har fått, kos deg med dem! Jul og sjokolade og te er bra<3 Faktisk best.

  SvarSlett
 3. Hurra for å få disneyfilmer til jul! det kan vi like <3 Aner jeg en aldri så liten Mulan i bunken?

  Jeg har hørt at mesterverket til rachel "tastes like FEET!" hoho. så mulig jeg kan klare å styre meg unna. :P

  Fortsatt god juleferie til deg og! :D

  SvarSlett
 4. Hoho, jeg er enig med alle!

  Ingrid: Det er ganske riktig en Mulan-film der, hoho, for den har vi bare hatt på VHS. Jeg så den med kjæresten min (som ikke hadde sett den, fysjom!) så sent som i går kveld! Går aldri lei!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!