Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 8. desember 2010

Ost og eksamen

Jeg skulle gjerne hatt noen timer ekstra for tiden, men trikset er å kose seg også når man er travel. Selv de tingene man gjør fordi man må, og ikke nødvendigvis fordi man vil, kan gjøres lystbetonte og koselige. Eksamenslesingen, for eksempel!

Både Taran og jeg har eksamener i fleng i denne og neste uke, så leiligheten vår er full av tankekart, tente telys, store tekopper, lukten av kongerøkelse og lyden juleplaten(e) til Sufjan Stevens. Vi er klare for innspurten!

For noen helger siden var OsteCompagniet på besøk på hotellet på Rena. Far og Mor inviterte til osteaften, og jeg kunne ikke komme. Det likte jeg dårlig, ettersom jeg er ordentlig glad i nesten alle typer ost. Derfor var gleden stor da Mor dukket opp i byen i dag, for i tillegg til de fem settene sengetøy som hun hadde fått æren av å vaske for oss, hadde hun med seg en goodiebag med ost. Nam!


Håhå, her er det litt å jobbe med, selv for meg. Så mye godt!

I kveld får jeg besøk av Sorgenfri-redaksjonen. Vi skal spille inn årets siste sending, en julespesial, som skal sendes søndag 19. desember. Det blir juleverksted, grøt og gløgg. Jeg gleder meg!

Ha en fortsatt fin onsdag, folkens! Jeg skal lese videre. Så snart jeg har spist et par skiver valnøttbrød med chèvre.

3 kommentarer:

 1. Åhhhhhh...og så ost som er såå snadder! Nå ble jeg ostesugen her jeg sitter på kveldsvakt på åsen!!! Håper alt går bra med eksamnene dine vennen. Krysser fingre for deg! Klemmer Kristin

  SvarSlett
 2. Åh, eg fann bloggen dykker berre sånn tilfeldig, hurra! Så koseleg og fint og dykk er jammen flinke :)

  SvarSlett
 3. Takk for det, Kristin! Kos deg med ost og vin i kveld, det fortjener du!

  Så hyggelig, Frøydis! Fortsatt god helg, velkommen tilbake!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!