Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

fredag 24. september 2010

Fredagskos

For en fredag! Begge Suse-søstrene har forelesningsfri på fredager, og aktivitetsnivået varierer veldig. Det føles bra å få gjort litt skolearbeid også når man ikke må, men i dag har vi valgt å prioritere kos. Noen ganger er det både fortjent og nødvendig!

Er det noe vi kan, så er det å kose oss. Sufjan Stevens på stereoen setter stemningen, og lukten av muffins sprer seg fort i en leilighet på 60 kvadrat. Sen frokost, av typen med flere kaffekopper og noen episoder av en god serie til, det skader heller ikke. Dessuten har vi fått besøk av Mor, som har lært oss mye om kos opp gjennom årene, og som foruten fornuftige høstjakker hadde med seg mange andre omtenksomme ting. Hvordan vet foreldre hva barna deres til enhver tid har mest lyst på?


Muffins med sitron og apriKOS, kledd i prikker for anledningen

Jeg skal i middagsselskap i kveld, og etterpå bærer det ut på eventyr, ut i Kulturnatten. Konserter, utstillinger, bokslipp, filmvisninger, foredrag - over alt, helt gratis. Hurra! Jeg håper å få besøkt blant annet både Freia, Frimurerne, Deichman, Nasjonalbiblioteket, Friends Fair Trade og fire forskjellige gallerier før de 100 arrangørene lukker dørene for i år. Gleder meg!

Spørsmål om kos kan når som helst rettes til en av søstrene.
God helg til alle sammen!

1 kommentar:

  1. Dere er søte! Og namnam, muffins. Håper dere får ei fin helg (uttales hælj men det vet dere jo at det gjør)
    Stor klem fra Maren<3

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!