Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

torsdag 12. juli 2012

Et nytt kapittel: Et dryss kanel

Nå er det på tide. Jeg vil gjerne invitere dere over til min nye blogg:

www.etdrysskanel.wordpress.com

Jeg har altså besluttet å suse videre. Til en ny bloggplattform og en ny adresse. Spennende og litt skummelt!

Bloggen Et dryss kanel kommer til å være min helt egen. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har skrevet de aller fleste innleggene her inne, men Taran var ganske aktiv det første halve året, og Søstrene Suse har alltid vært vår blogg. Vi startet den fordi familie og venner lurte på hva vi gjorde og hvordan vi hadde det i Oslo, og så lenge vi bodde sammen, føltes det naturlig å fortsette under samme flagg. Nå bor vi altså hver for oss, og det er mer riktig å begynne på nytt.

Jeg kan tillate meg å være mer personlig når jeg er den eneste som står ansvarlig for Et dryss kanel. (Det er ikke som at jeg legger lokk på noe her inne, og det er heller ikke som at den nye bloggen vil bli full av følelsesladde betroelser, men det er likevel litt fint å fortsette på egenhånd.) Jeg går solo, hoho, som en musiker!

Samtidig er jeg nå veldig interessert i innspill fra dere som leser. Hva om dere tar en tur inn på den nye bloggen, navigerer litt rundt, og forteller meg - enten der eller her - hva dere synes? Jeg blir veldig glad for alt av innspill! Er det noe jeg har glemt? Noe dere savner? Noe som er irriterende eller unødvendig? Noen elementer herfra blir med over, andre forsvinner, og noe nytt kommer til. Foreløpig ligger det bare ett ordentlig innlegg der inne, og jeg har lagt til LYD, noe jeg lurer på om dere synes at i det hele tatt fungerer. Selv er jeg usikker på om jeg skal begynne å legge til noen linjer på engelsk, og jeg krangler litt med bildene, og... Gi meg gjerne en tilbakemelding på det som skjer der inne!

I en overgangsperiode vil jeg nå finpusse Et dryss kanel. Flytte over kladder, bli bedre kjent med Wordpress, kanskje skrive litt både her og der og etterhvert snakke med Bloglovin' for å overføre min lille familie til den nye bloggen. I mellomtiden kan dere jo kanskje endre linkene fra denne bloggen til den nye, de av dere som er så snille at dere har meg på listene deres?

Med tiden vil jeg altså forlate Søstrene Suse, men kanskje ta med meg en del av innleggene, og la resten av denne bloggen være som den er. Her har jeg hatt det fint i to og et halvt år, og jeg gleder meg allerede til å titte i arkivet som femtiåring, men nå venter altså nye utfordringer på et annet sted.

Takk for at dere har fulgt Søstrene Suse så langt, jeg håper dere vil være med videre!

www.etdrysskanel.wordpress.com

12 kommentarer:

 1. Hurra! Jeg skal ta en skikkelig titt litt senere i dag, nå må jeg konsentrere meg om å få på plass nytt design til bloggen min. Ha en fin regnværstorsdag, Synnebollen min!

  SvarSlett
 2. Will do, legge den nye til på bloglovin that is.

  SvarSlett
 3. Åh, så superfint! Jeg har hatt litt problemer med å kommentere wordpressblogger, så det kan hende du ikke får så mange kommentarer fra meg som tidligere, men jeg kommer definitivt til å være der og lese. Gleder meg til å følge deg videre! :)

  SvarSlett
 4. Link og bloglovin-følge er på vei! :) Blir spennende med nye jaktmarker!

  SvarSlett
 5. je ne sais pas quoi penser. je ne sais pas si un simple commentaire passera envoyé par moi? je vous encourage tout de meme, j'aime bien les descriptions qui sont comme " percevoir"...oui, je me sens exclu.alors , vous allez abandonner "sostrenesuse?". est ce que j'ai été mauvais dans votre environnement?est-ce que je dois me taire à jamais? je vous garde mon amitié. bruno

  SvarSlett
  Svar
  1. Bruno, I have planned this move for several months and it has nothing to do with you or your comments. You are very welcome to keep reading my new blog. All the best to you!

   Slett
 6. Takk for Søstrene Suse! <3

  SvarSlett
 7. Så spennende! Det var veldig, veldig fint der inne, nå skal jeg endre linken på lista mi :)

  SvarSlett
 8. Taakk "sostrene" ,Tusen Takk synne !!du gjorde meg litt Norsk bruker, ved et mirakel og denne er viktigere enn min tidligere engstelig voldeligethen ulovelig back-down (som i fransk,i gar);du gjorde meg en venn, du er min oppdretter("nourrishing"?)skaperen og det er Bra for alltid. feilen som er det er meg; og deg ,er du litt Lykke til dine Venner. jeg er glad a dra til din ny blog:"Et drysskanel"! bruno

  SvarSlett
  Svar
  1. Selv takk for at du har fulgt med og kommentert på Søstrene Suse! Vi sees på den nye bloggen!

   Slett
 9. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på denne og på den nye bloggen, og for at dere tilpasser dere flyttingen. Jeg setter stor pris på det!

  SvarSlett
 10. Jeg legger deg blant linkene mine! Hurra for ny blogg, den er kjempefin! <3

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!