Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 25. mai 2011

I dag, i morgen og i sommer

Happy Towel Day!
I dag går verdens Douglas Adams-entusiaster rundt med håndklær for å feire en morsom mann og en skrudd bokserie.


Jeg er glad for at jeg ikke kom opp til muntlig eksamen i dag, for da hadde jeg sikkert måtte forklare håndkleet, på fransk, og kanskje blitt litt pinlig berørt. Jeg skal opp på fredag i stedet, og tror det skal gå greit. Deretter har jeg to eksamener til, også av den muntlige typen, mellom 8. og 10. juni. Jeg er med andre ord ferdig ganske sent, men jeg har mye å glede meg til både før og etter at ferien blir et faktum!

Når fredagskvelden kommer, skal jeg bake og stelle i stand en liten bursdagsfeiring. Jeg har ikke fødselsdag før neste helg, men feirer litt på forskudd. Det blir superkoselig å samle noen fine folk til en liten sammenkomst! På lørdag har jeg fri fra postjobben, så jeg kan sove lenge etter festlighetene, og lørdag kveld skal jeg se Dimmu Borgir spille i Oslo Spektrum sammen med Kringkastingsorkesteret og Schola Cantorum Choir. Det blir ganske enkelt helt enormt.


Neste helg planlegger Søstrene Suse en liten utflukt med familie og kjente, for å spille golf og feire bursdag utenbys. Så er det altså bare noen dager igjen til jeg får ferie, og da gleder jeg meg kanskje aller mest til å lese skjønnlitteratur igjen. Sånn intensivt og ordentlig, liksom. Gjerne på takterrassen, i parken eller i en hengekøye. Aaaah.


I ferien skal jeg jobbe litt, og så skal jeg golfe og bade masse, og så skal jeg på Foo Fighters- og Kvelertak-konsert, og så skal jeg se den siste Harry Potter-filmen sammen med en entusiastisk gjeng, og så skal jeg besøke New York for første gang sammen med kjæresten min, og så skal jeg passe søte Sofie i ti dager. Oioioi, så bra alt dette blir.


I kveld skal jeg forresten se den nye Pirates of the Caribbean-filmen. I storsalen på Colosseum, så klart. Det er viktig å ta seg tid til sånt, synes jeg, selv om eksamensperioden er travel. Hei igjen, Captain Sparrow! Jeg har savnet deg!

Hva har dere å glede dere til?

9 kommentarer:

 1. Hurra for så mye fint! Jeg har hørt minimalt på Dimmu Borgir, men den konserten må jo bli ganske så heftig, kunne godt tenke meg å være der. Og wow, New York! Stas! Lykke til med eksamensinnspurt, søte Synne :)

  SvarSlett
 2. Å, mange fine sommerplaner å gleder seg til! Jeg gleder meg til kjæresteturtur til Sverige, museumssommerjobb, lesing i parken og bading. Ha det fint til vi sees på fredagskvelden :)

  SvarSlett
 3. Nå er sommeren like rundt hjørnet, og det er jeg så glad for! Og jeg gleder meg til fredag, i dag har jeg faktisk vært ute på et litt hemmelig oppdrag i den forbinnelse, fniiiiiis. <3

  SvarSlett
 4. Godt å høre at du har mange fine ting og glede deg til!! Vi fortjener alle noen fine pauser og lange ferier etter å ha vært studieflinke "skikkelig lenge"!!;)

  SvarSlett
 5. Ane: Konserten blir et eventyr, og New York-turen gså! Mange takk, og det samme til deg!

  Ine: Ganske mye fint på plane hos deg også, hoho! Vi sees i morgen!

  Maren: Åh, er det sant? Din lille, søte snik!

  Linda: Enig! Vi er (tidvis) kjempeflinke, haha!

  SvarSlett
 6. Unike, søte og elskelige Synne, - også den fæle musikken...
  Ubegripelig, men veldig glad i deg! :)

  Klem fra mor.

  SvarSlett
 7. Haha, Mor, jeg vet at du alltid har syntes det er rart.. Jeg koser meg skikkelig med den mørke musikken, altså. Jeg er veldig glad i deg også!

  SvarSlett
 8. Marvelous cat...
  Greetings from france,

  Pierre

  SvarSlett
 9. Merci, Pierre! She belongs to a friend of ours, and I'm really looking forward to having her live with us for a while again this summer. All the best to you!

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!