Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 24. november 2010

Fire franske nyanskaffelser

Jeg gjorde ikke alskens innkjøp i Paris, ettersom jeg har begrenset økonomisk frihet frem mot jul. Flybillettene ble kjøpt for lenge siden, og det samme gjelder billetten til kveldens Avenged Sevenfold-konsert. Langsiktighet er studentens beste venn!

Uansett så fant jeg fire julegaver i Paris, og plukket dessuten med fire små ting til meg selv (med tanke på at jeg hadde 19,7 kilo i kofferten da jeg dro fra Oslo, så var det ikke så mye mer jeg kunne ta med hjem uten å måtte betale!). Gavene kan jeg naturlig nok ikke vise frem, men jeg har en ny genser, en ny kjole og to katter dere kan få hilse på.


Hei, Minnie! Jeg har en lignende Mikke-genser fra før, og de lyser opp enhver mørk høstmorgen.


Denne søte kjolen snublet jeg over uten engang å være i shopping-modus. Den er myk og praktisk, og kan brukes året rundt. Dessuten er den fair trade, noe jeg ser på som en fin bonus.


Jeg har utviklet en begeistring for lommespeil, og har alltid vært så glad i katter, og Chat Noir-plakaten har jeg hatt på veggen i fire år - selvfølgelig fikk denne flotte firkanten bli med meg hjem!


Hei, pus! Dette postkortet falt jeg fullstendig for, og det skal få pryde en eller annen vegg. En skikkelig misfornøyd katt, altså.

Jeg skal sette kursen mot Spektrum. Da jeg gikk forbi klokka ett i dag, sto det allerede et tredvetalls blodfans og ventet utenfor. Jeg håper (mer for deres del enn for min egen) at konserten blir bra!

Ha en fin onsdagskveld, folkens!

3 kommentarer:

  1. Genseren er så fin, og det var jammen de andre tingene også :)

    SvarSlett
  2. Hei! Er det frekt av meg å spørre hvor du har fått postkortet med pusen ifra?

    SvarSlett
  3. Det er slett ikke frekt, Halina, men det er vanskelig å svare på... Jeg fant kattekortet hos en bokhandler i Marais-området, tror jeg!

    SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!