Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

mandag 11. juni 2012

Taylor på taket

Ellevte juni allerede? Oi!

Helgens utdrikningslag ble en stor suksess,og plutselig er det mandag igjen, og jeg er inne i min aller siste uke på Radio Nova før sommeren. Hyggelig og vemodig på én gang! Jeg hadde min siste sending i dag, for kanalen tar ferie sammen med studentene, og førstkommende søndag er vår siste sendedag i dette semesteret. Jeg gleder meg allerede til neste gang det velkjente røde lyset viser at vi er på luften. Jeg elsker radio! Jeg har storkost meg i full jobb hos Radio Nova det siste året, og gruer meg litt til å si "takk og farvel". Heldigvis rekker jeg kanskje ikke å savne radioen så mye i sommer, for jeg skal forhåpentligvis jobbe ganske mye med andre spennende saker, og jeg er nok tilbake på frekvensen når høsten kommer - jeg vil alltid være hjemme på Radio Nova.

En liten filmanbefaling i farten: Cat on a Hot Tin Roof (Katt på hett blikktak) fra 1958 med Elizabeth Taylor i en av hovedrollene. Jeg er glad i klassiske filmer som denne, med komplekse fortellinger og figurer, og denne var dessuten intens og uforutsigbar. Jeg ble ordentlig engasjert, og da har det ikke noe å si at filmen er mer enn femti år gammel!

Frøken Taylor er nesten for flott. Hennes elegante, men avslappede stil er min siste forelskelse.


Om man heller vil på kino, kan jeg også anbefale Moonrise Kingdom, som jeg så i går. Den var akkurat som jeg håpet! En søt, stemningsfull, skranglete og fargerik film, som ga meg lyst til å pakke en koffert med bøker og dra på eventyr.

Håper alle hadde en god helg, og at alle får en fin start på den nye uken!

5 kommentarer:

 1. Har lyst til å se både Cat On a Hot Tin Roof og Moonrise Kingdom, men har ikke fått sett noen av de enda...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tipper at Moonrise Kingdom vil gå på kino en god stund, og en klassiker som Cat on a Hot Tin Roof er liksom alltid tilgjengelig, så jeg krysser fingrene for at det går seg til!

   Slett
 2. Jeg gleder meg til å se Moonrise Kingdom. Jeg så Snowwhite and the Huntsman på kino i helga, den var også bra. En stilig og mørk tvist på et eventyr.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den vurderer jeg også å se på kino - jeg er ikke så begeistret for castingen, men den ser absolutt veldig stilig ut!

   Slett
 3. Jeg gleder meg sånn til å se Moonrise Kingdom! Den kommer heldigvis på kino her til helga, så jeg skal ta turen så fort jeg kan.

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!