Velkommen!
Bloggen ser best ut i Mozilla Firefox.

onsdag 27. juni 2012

Sommerro i svingene

Når man lever i limbo mellom pappesker og plastposer, er det godt og viktig å ta pauser innimellom. Pauser fra å pakke og vaske og dytte og kaste og bære og flytte. Pauser til å børste støvet av skjørtet og massere støle overarmer og snakke om helt andre ting, og til å nyte at sommeren faktisk har kommet tilbake. For å finne roen, midt i kaoset.

Kanskje går man opp på takterrassen, for å se den grønne utsikten en siste gang...


...eller kanskje går man en tur i nabolaget, og passer på å fotografere fine ting som man har gått forbi tusen ganger i løpet av de siste tre årene, som flotte utsmykninger på gamle murbygg...


...og kanskje oppdager man også noe mindre varig, men nesten like fint, som en gjenglemt blomsterbukett.


Kanskje har man på seg fargerike, behagelige espadrilles som man har fått av en venn i utlandet.


Om det regner ute (og det har det sannelig gjort de siste dagene - jeg elsker sånt uforutsett, voldsomt sommerregn!), kan man drikke hjemmelaget iskaffe fra litt støvete glass som har stått innerst i skapet.


Alternativt kan man spise popkorn (både fordi det er godt og fordi kjøkkenhyllene skal tømmes!) og se en episode eller to av en god serie.


Kanskje har alt regnet sørget for fine vekstforhold, slik at rosene i området er penere enn noen gang.


Om man tar seg tid, selv i travle og slitsomme perioder, kan man finne frem til roen og smilet!

5 kommentarer:

 1. Bra du finner fine ting å kose deg med! <3

  SvarSlett
 2. Dà fàr vi se vart du flyttar! :-) ...och bloggen fàr kanske byta namn? :-)

  SvarSlett
 3. Pausar er noko av det viktigaste! Ta seg tid <3

  SvarSlett
 4. ("Ro","rot")-:dine to venner er rett: og jeg siteter:"j.j.Rousseau(-" il est plus facile d'etre heureux que de le paraitre.")-er vi ikke pa i scene sette av maskinen a bygge e ansikt; men a lure pa hva som gjor oss lykkelige,som leverer enorm investering av energi. gar pa en takterasse a ha en horisont (Gronn) eller doble bokstavene til en mellomnavn ("Herre")- (("Herred,Vakker, Drakkar); datter av Vinden ("Anemone") har fottene som gar fremover..-"Bra, a finner tenkt ting a koser det"!!et que chacun de vos efforts soient récompensés..vennlig bruno .

  SvarSlett

Alltid koselig med kommentarer!